fbpx
Doorbraak Nieuws

Dubbele dosis Doorbraak – Doorbraak lanceert namiddag nieuwsbrief

Doorbraak groeit. Ook het aantal artikels dat u dagelijks kan lezen op Doorbraak neemt toe, en zal in de toekomst nog toenemen. Om onze lezers beter te dienen, verdubbelen wij daarbij onze nieuwsbrief Dosis Doorbraak tot tweemaal daags. Voortaan is er ook een namiddagnieuwsbrief.

Er was een tijd dat Doorbraak een tweetal artikels per dag postte. Alle artikels van een week zouden mooi in de wekelijkse nieuwsbrief gepast hebben. Als we die toen zouden gehad hebben. Afgelopen jaar postten we gemiddeld zes artikels per dag en de voorbije maanden steeg dat verder tot bijna tien, sommige dagen meer. En niet elk artikel wordt ’s morgens geplaatst; doorheen de dag verschijnen er steeds vaker nieuwe stukken.

Daarom starten we vanaf vandaag met een e-nieuwsbrief in de namiddag. Het goede nieuws is, u krijgt die. Gratis en voor niets. Om u te dienen. In die nieuwsbrief staan de artikels die de laatste 24 uur geplaatst zijn in chronologische volgorde. U kan dus nog altijd kiezen voor één dosis Doorbraak in de voor- of de namiddag en toch op de hoogte blijven van alles wat er op doorbraak verschijnt.

Maak uw keuze

De keuze is dus aan u. Op elke nieuwsbrief staat onderaan de link hoe u kan kiezen welke nieuwsbrieven u wil ontvangen.  En u kan dat natuurlijk ook altijd aanpassen op uw profielpagina die we zonet een betere layout gegeven hebben.

Met dit nieuwe initiatief stuurt Doorbraak elke dag een ochtend- en namiddagnieuwsbrief uit. Op vrijdag is er de Wekelijkse Dosis Doorbraak. Die zet de meest gelezen artikels van die week samen in een nieuwsbrief. En op woensdag krijgt u sinds kort onze Boekenbrief in de bus. Wat wil u krijgen en wat niet? Maak nu uw keuze…