JavaScript is required for this website to work.

Schrijf nu in voor uw blik op de toekomst van Europa en de wereld

Een jaar oorlog in Europa, hoe staan we er voor? paneldiscusiie en
boekvoorstelling.

Een jaar oorlog in Europa, hoe staan we er voor? paneldiscusiie en boekvoorstelling.

Schrijf nu in voor een avond die uw blik op de wereld kan veranderen… Deze week 8 maart om 19u30 in de Campus Carolus in Antwerpen… Met een uitgelezen panel!

Eind februari 2022 viel Rusland Oekraïne binnen. Wat een blitzkrieg leek te worden werd een lange oorlog. Rusland trok zich aan het ene front strategisch terug en versterkte het andere. De oorlog kwam vast te zitten. De gevolgen van dat conflict zijn wereldwijd te voelen, dus ook bij ons. Europa lijkt de kosten te betalen.

Op 8 maart 2023 bekijken we hoe groot de rekening is voor Europa. En hoe moet het nu verder? Een uitgelezen panel zoekt naar de antwoorden. Zorg dat u er bij kan zijn!

Hoe kon dat gebeuren voor het machtige Rusland? Ardy Beld schrijft erover op Doorbraak.be, maar nu ook in een boek. Hoe Poetin zijn tanden stukbeet. Dankzij zijn talenkennis geraakt Ardy Beld diep in Rusland, Wit-Rusland en Oekraïne. Zo geeft hij getuigen een stem. Geen analyses van veraf, maar getuigen vanop de eerste rij.

Cover van het boek van Ardy Beld, naar aanleiding van 1 jaar oorlog in Europa.

Cover van het boek van Ardy Beld, naar aanleiding van 1 jaar oorlog in Europa.

Maar de oorlog veranderde meer dan enkel dat. Op een jaar tijd kreeg onze economie een duw, bleek ons energiebeleid wankel en het defensiebeleid onvoldoende, zelfs naïef. Hoe ziet onze wereld er na een jaar oorlog uit? We vormen een panel met Ardy Beld, Ivan Van de Cloot (Itinera), Theo Francken (N-VA) en Luc De Vos. Moderator is hoofdredacteur Pieter Bauwens.

Een avond die uw kijk op de wereld grondig kan veranderen, 8 maart 19u30 in de Campus Carolus in Antwerpen (Hendrik Conscienceplein 8, 2000 Antwerpen).

Nadien is er tijd om na te praten. Nadien is er ook gelegenheid om de boeken van Ardy Beld, Theo Francken en Luc De Vos aan te schaffen (gehandtekend door de auteur).

Schrijf u nu en hier in de plaatsen zijn beperkt. U betaalt aan de ingang €10 voor evenement en receptie achteraf.