JavaScript is required for this website to work.

Hoe boos is de kiezer?

foto © PG

Hoe boos bent u? Die vraag stelt de redactie van Doorbraak zich elke dag. Omdat het volgens ons de sleutel is om de komende uitslag van de verkiezingen te begrijpen, hebben we er een Doorbraak Magazine over gemaakt. Dat ligt vanaf vandaag in de winkel.

Laat de lente en de verkiezingen maar komen, we hebben een magazine voor u vol boeiende journalistiek. U kan na het lezen alvast niet zeggen dat u niet voorbereid bent.

Het verkiezingsmagazine van Doorbraak.

Het verkiezingsmagazine van Doorbraak.

Op zoek naar een antwoord

Waarom voelen burgers zich politiek dakloos? Hoe krijgen we onze begroting weer op de rails? Mag de stad beslissen over het platteland? Mogen we morgen nog met de auto rijden? Moeten we bang zijn voor oorlog? Is Justitie nog wel rechtvaardig? Ontwricht ongecontroleerde migratie onze samenleving? Waarom is de kloof tussen de EU en haar burgers zo groot? Staat de natuur in Vlaanderen op omvallen? Moeten we besparen op cultuur?

Het is maar een greep uit de veertien vragen waarvoor we een antwoord zoeken. Wij stellen de vragen en laten verschillende stemmen aan het woord, de antwoorden kan u best zelf geven.

U leest, maar u denkt wat u wil. Op basis van degelijke en tegensprekelijke journalistiek. En natuurlijk zorgen ook Johan Sanctorum, Ivan Van de Cloot en Siegfried Bracke voor stevige stukken.

Een volledig overzicht van de inhoud van het Doorbraak Magazine vindt u hier. 

Doorbraak Magazine is te koop in de betere krantenwinkel en bij Standaard Boekhandel. Een lijst van verkopende krantenwinkels is hier te vinden. Alle info over een abonnement om Doorbraak Magazine thuis te ontvangen vindt u hier.