fbpx
Doorbraak Nieuws
islam

Kritisch islam-boekenpakket

Met het Nederlandse boerkaverbod laaide de maatschappelijk discussie over islamisering en islam opnieuw op. Enerzijds zagen we een groep ‘boerkabuddies’, die koste wat het kost de vrije kledingkeuze bepleitten: wie in een boerka wil rondlopen, moet dat kunnen volgens de principes van de liberale rechtstaat. Anderzijds groeide het protest van hen die in islamitische kledingvoorschriften onderdrukking en discriminatie zien. De strijd van heel wat vrouwen in Iran is voor hen een lichtend voorbeeld.

Wie zich verder wil verdiepen in de islam en de islamisering van onze samenleving bieden wij nu een pakket aan voordeelprijs:

Voor de vrijheid, dus tegen Islamisering van Sam van Rooy
en
De islam voor ongelovigen van Koenraad Elst

Uw voordeel bedraagt 15 procent: €39,90 i.p.v. 45,90 excl. verzending.

Leverbaar vanaf 26 augustus: dan is de 3de druk van Voor Vrijheid dus tegen islamisering opnieuw beschikbaar: u kan ook apart voor dit boek intekenen tegen de tijdelijke promotieprijs van €19,95 (i.p.v. €22,95) — excl. verzending.

Over de boeken

‘Dit boek  (Voor vrijheid dus tegen islamisering) – een onthutsende bloemlezing van duizend citaten – is belangrijk genoeg om veel aandacht in de pers te krijgen. Maar de pers zal het wellicht goeddeels negeren omdat de schrijver ‘van het Vlaams Belang’ is. Ik, als extremist van het centrum, moet niets van die partij hebben. Maar dat heeft allemaal toch geen jota met de waarheid of onwaarheid van die duizend citaten te maken? Zeker als u inzake de islam zo argeloos bent als een koorknaap, zou het misschien een idee zijn u eens te verdiepen in dat vreemde verschijnsel geheten de werkelijkheid.’ (Benno Barnard)

In het boek De islam voor ongelovigen verwerkt Koenraad Elst nieuwe inzichten omtrent het ontstaan van de Koran, en nieuwe gebeurtenissen, nu onder meer aanslagen en het talrijk opduiken van kalifaatstrijders in ons land de problematische kanten van de islam wel heel dichtbij hebben gebracht. Meer dan ooit blijkt de behoefte te bestaan om tegenover de oppervlakkige en ontwijkende duiding rond de islam de confrontatie met de bronteksten te plaatsen. Van die ondankbare plicht heeft Elst zich hier gekweten.

Bestellen bij Doorbraak

U kan het kritische islampakket hier voordelig bestellen aan €39,90
https://winkel.doorbraak.be/p/islampakket/

Sam Van Rooy (promo-prijs: €19,95)
https://winkel.doorbraak.be/p/voor-vrijheid-dus-tegen-islamisering-sam-van-rooy/

Koenraad Elst: aan 22,95€
https://winkel.doorbraak.be/p/de-islam-voor-ongelovigen-koenraad-elst/