JavaScript is required for this website to work.

De Lage Landenliedjes van Ploegsteert tot Zoutelande

foto © Nekka

De Lage Landenliedjes-de allemooiste Nederlandstalige hits- in een koorversie? Die komen op 3 en 4 september september naar De Singel en dankzij Doorbraak kan u dat bijwonen met een korting.

Lage Landenliedjes

Nederlandstalige liedjes; je hebt er een verzamel-cd van of je wordt blij als er weer eentje op de radio voorbij komt… Maar vanaf het najaar 2022 steekt Nekka de top 20 van ‘De Lage Landenliedjes’ wel in een héél speciaal kleedje.

Na de concertreeks van Bart Peeters Deluxe met pop-upkoor in de Lotto Arena smijt dirigent Hans Primusz zich in dit nieuwe avontuur. Op vraag van Nekka vzw – bekend van de legendarische Nekka-Nachten – gaat hij op toernee met een nieuw koor en de allerbeste Nederlandstalige hits.

Zak onderuit en voel de magie van meerstemmige koorklanken. Geniet van de verrassende koorarrangementen die Hans Primusz maakte van het werk van Boeijen, Shaffy, Van het Groenewoud, Verminnen, Yevgueni, Bart Peeters, Gorki, Bløf, Ann Christy, Yasmine en vele anderen. De Lage Landenliedjes zullen nog nooit zo fris en nieuw hebben geklonken. Geniet met heimwee na van je favoriete Nederlandstalige nummer.

Tickets

Wil je tickets bestellen voor deze voorstelling, volg dan de verwijzing achter de datum van jouw keuze. Er werd op de pagina van de reservaties van de tickets een vakje voorzien voor het inbrengen van een promotiecode. Onze promotiecode is: Doorbraaklezer (hoofdlettergevoelig)

Zaterdag 3 september 2022       20:00               Tickets

Zondag 4 september 2022          14:00               Tickets