Doorbraak Nieuws
Weg met Doorbraak

Weg met Doorbraak!

Vandaag lanceert Doorbraak een nieuw initiatief: Weg met Doorbraak! Op vraag van vele lezers organiseren we reizen met een Doorbraak-filosofie: een toeristische reis met uiteraard een uitgebreid toeristisch programma maar ook met de typische Doorbraak-elementen.

We bezoeken plaatsen waar de massatoerist niet komt en we focussen op bijzondere ontmoetingen met mensen die de lokale situatie dag in dag uit beleven en dus een uniek perspectief geven. Een perspectief dat u niet krijgt op een gewone reis. Laat staan van onze traditionele media.

Meer dan gewoon een reis

En dat maakt van een Doorbraak-reis natuurlijk iets helemaal anders dan een gewone reis.

  • Elke reis combineert toeristische toppers met minder bezochte — maar juist daarom interessantere bezoeken
  • Tijdens elke reis komt u in contact met lokale mensen die u hun verhaal willen vertellen. Politici, schrijvers, ondernemers, uitgevers, journalisten… we halen het beste uit de kast om u een blik te geven op het land die u als toerist anders nooit zou krijgen
  • Uiteraard krijgt u altijd ook de begeleiding van een Doorbraak-redacteur die specialist in dat betreffende land en u introduceert bij zijn contacten en vrienden ter plaatse
  • En natuurlijk reist u samen met Doorbraak-lezers — een uitgelezen gelegenheid om mekaar beter te leren kennen en vrienden voor het leven te maken.

Het programma voor 2019

Voor 2019 hebben we alvast drie reizen op het programma gezet:

In de Schaduw van Churchill, waar onze VK-specialist Harry De Paepe met u op zoek gaat naar een stuk Engelse geschiedenis. (mei 2019)

De cenakels van Straatsburg, waar onze hoofdredacteur Pieter Bauwens u introduceert in de werking van het Europees Parlement (september 2019)

In het spoor van de Afrikaner, waar onze halve Zuid-Afrikaan Dirk Laeremans u wegwijs maakt in het mooiste land ter wereld en u tegelijkertijd ook Afrikaans leert praten. (november 2019)

Praktische info & inschrijving

De reis wordt georganiseerd door een professionele reisorganisator, waar Doorbraak dan het politiek-maatschappelijke luik aan toevoegt. Dat garandeert de beste service en een vlekkeloze reis. Inschrijven gebeurt door het betalen van een voorschot bij ons op de site. Alle informatie vindt u op Doorbraak.be/reizen.

Schrijf vandaag nog in!