fbpx

Horizon 2024 – partner

In steeds sneller tempo volgen de crisissen mekaar op. De bankencrisis, Griekenland, Covid 19, oorlog, inflatie, energie. En dan spreken we nog niet over de “bekende” problemen: vergrijzing, onderwijs, zorg, klimaat, pensioenen, militaire investeringen, migratie…

Wie dagelijks de kranten en de waan van de dag volgt, zou voor minder de handdoek in de ring gooien.

Analyse en oplossingen

Met het zicht op 2024 wil Doorbraak in al deze domeinen de analyse maken. En veel meer nog dan problemen oplijsten, willen we oplossingen aanreiken.

Wat kunnen we in Vlaanderen doen om het beter te doen? Welke structuren hebben we nodig en wat moet er veranderd worden? Wat houdt verandering tegen? Of wie? En waarom? Voor welke fundamentele keuzes staan we in 2024 en wie staat voor welke optie?

Horizon 2024

Horizon 2024

Om die vragen te stellen – én te beantwoorden – start Doorbraak op 1 oktober met Horizon 2024. Een bijkomende collectie artikels, podcasts en Video-uitzendingen met analyses, interviews en achtergronden van professionele journalisten en specialisten met kennis van zaken. Over de belangrijkste onderwerpen die ons vandaag bezighouden:

Energie, arbeidsmarkt, cultuur, Zorg & gezondheid, mobiliteit, fiscaliteit, defensie, onderwijs, milieu & klimaat, asiel en migratie. 

Alle Horizon 2024 artikels zullen vrij toegankelijk zijn voor niet abonnees en we zullen we uiteraard volop via sociale media promoten naar niet-lezers.

Uw steun

Het Horzion 2024 fonds wordt gefinancierd door onze lezers en sympathisanten en door partnerbedrijven.

Met uw geld willen we meer artikels schrijven, meer podcasts en meer Doorbraak.tv. Kortom meer Doorbraak, open voor iedereen, omdat het debat te belangrijk is.

Deze reeks geeft ons de mogelijkheid om te investeren in diepgaande journalistiek. Uw steun maakt het mogelijk dat onze journalisten zich nog meer specialiseren, zich ingraven in een onderwerp om daarna nog lastiger vragen te stellen. Uw steun maakt het mogelijk extra journalisten en columnisten aan te werven.

Horizon 2024 boek in … 2024

In het voorjaar van 2024 verschijnt dan het boek dat uit de reeks gedestilleerd wordt. Met de beste artikels en de meest spraakmakende interviews. Het wordt een tijdsdocument van hoe Vlaanderen er in 2024 aan toe is, de problemen waar we mee worstelen en de mogelijkheden om eruit te geraken. Als sponsor krijgt u uiteraard vermelding in dit boek en krijgt u ook van ons een aantal boeken om uit te delen.

Partner

250
  • 5 gratis boeken
  • Vermelding als partner
Ja, ik word partner

Steunend partner

2.500
  • 50 gratis boeken
  • Vermelding als steunend partner
  • €1.000 advertentiekrediet op doorbraak
Ja, ik word steunend partner

Horizon partner

25.000
  • 100 gratis boeken
  • Vermelding als horizon partner
  • €5.000 advertentiekrediet
  • deelname aan redactie-overleg
Ja, ik wordt Horizon partner

Helpt u ons? Stort nu en steun ons om, nog meer dan anders, het journalistieke verschil te maken in Vlaanderen. Doorbraak toont dat het anders kan, met uw steun. We zoeken €100.000 – of duizend steuners van €100 om deze serie waar te maken. Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact. Wij zorgen uiteraard voor een factuur.

Steunrekening Horizon2024 fonds rekeningnummer BE40 7370 6505 0263.

Doelstelling
€ 21.986,00 / € 100.000,00