JavaScript is required for this website to work.

The House – uw goudpartner

The House. Uw betrouwbare partner voor gouden en zilveren staven en munten

The House, a family affair

The House Gold & Silver is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van goud en zilver (munten, staven en juwelen). Zaakvoerder Jan Van Cutsem kan meer dan 30 jaar ervaring in het vak voorleggen. Hij werkte eerst als goudexpert voor KBC, om zich daarna toe te spitsen op de Amerikaanse goudmarkt. In 2001 startte hij zijn eigen goudhandel vanuit zijn woonkamer en in 2008 en 2010 vervoegden dochters Emma en Elisa het team. De voorbije jaren is de onderneming uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf met filialen in Brussel, Gent, Kortrijk en Sint-Niklaas én een succesvolle webshop.

The House is een familiebedrijf dat waarden als transparantie en vertrouwen hoog in het vaandel draagt. Op onze website kunt u een real-time prijslijst terugvinden van de meest courante gouden en zilveren muntstukken en staven (prijzen zijn gekoppeld aan de goud- en zilverkoersen).

Waarom beleggen in fysiek goud?

Investeren in goud en zilver staat garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. Edelmetalen hebben zich doorheen de jaren bewezen als een tastbaar en standvastig onderdeel van de beleggingsportefeuille, vooral in economisch onzekere tijden. Goud is bovendien een generatiebestendig beleggingsproduct. “Door een deel van uw portefeuille in goud te beleggen vormt zich een sterke fundering waardoor de totaalwaarde alleen maar toeneemt”, zegt Jan Van Cutsem.

Betrouwbare partner

Met open en eerlijke informatie, een correcte prijs en jarenlange ervaring heeft het familiebedrijf een ijzersterke reputatie in de sector uitgebouwd. “Een goede naam die we te danken hebben aan onze persoonlijke aanpak en vertrouwensband met onze klanten”, zegt Van Cutsem.

Doorbraak Partners ondersteunen Doorbraak, en dus ondersteunt Doorbraak ook deze partners. En uiteraard bevelen wij deze partners dan ook aan bij onze lezers.