JavaScript is required for this website to work.

Cruise op de Douro: Van Porto tot Salamanca.

Kom mee met Doorbraak op een unieke cruise langs de Douro Vallei in Portugal van 20 tot 27 augustus 2023. Nu met een vroegboekkorting van €200 tot 29 september.

 

Een drijvend luxehotel, M/S Queen Isabel is een prachtig schip, het mooiste op de Douro. Uniek dankzij zijn comfort en zijn elegantie, biedt het zijn 118 passagiers het plezier van een schitterende vaart doorheen de Douro-vallei. Het schip beschikt over luxueuze en prachtig ingerichte kajuiten, een excellente service en een uitstekende keuken. Er is geen betere manier om Portugal te ontdekken.

De gemeenschappelijke ruimtes: Geniet volop tijdens het varen op het Zonnedek, uitgerust met ligstoelen en een zwembad met tegenstroom. Op het Panoramadek, vooraan het schip, biedt de panoramische bar comfortabele zetels om te ontspannen. Het smaakvol ingerichte restaurant bevindt zich op het Bovendek en biedt een uitstekende keuken aan, met alle dranken inbegrepen tijdens de maaltijden. De verfijnde maaltijden, geserveerd in één enkele dienst, aan mooi gedekte tafels, dragen bij tot de gezellige sfeer aan boord. Op het Hoofddek bevindt zich de fitnessruimte (vrije toegang) en een massagesalon (betalend).

De kajuiten: Alle 59 kajuiten op het schip zijn buitenkajuiten en zijn verdeeld over 3 dekken. Op het Hoofddek hebben de 16 Comfort kajuiten een oppervlakte van 15 m² en is het raam iets kleiner (hoog venster dat niet geopend kan worden). Op het Bovendek bevinden zich 23 Deluxe kajuiten van 15 m², met een groot schuifraam. Op het Panoramadek beschikken alle kajuiten over een privé balkon met tafel en stoelen: 18 Deluxe kajuiten met een oppervlakte van 20 m². Alle kajuiten zijn uitgerust met 2 aparte bedden die samen of uit elkaar kunnen gezet worden, individueel regelbare airconditioning, televisie, haardroger, kluis, douche en toilet.

Paul Boonefaes (1965) is Master Vertaler (Portugees, Engels, Deens) en behaalde een Executive MBA aan Vlerick Business School. Hij is auteur van "Zwijg! Waarom woke niet deugt".