JavaScript is required for this website to work.
Wetenschap

Zelfs onder virologen was geen debat mogelijk

Zeger Debyser, viroloog bij KULeuven.

Zeger Debyser, viroloog bij KULeuven.

foto © Belga

Zeger Debyser is een viroloog, geen media-expert. Hij heeft een andere mening dan de media-experts en werkte mee aan het Wintermanifest. Hoofdredacteur Pieter Bauwens nodigde hem uit voor een lang gesprek over covid, met plaats voor nuance. Zo staat Debyser stil bij de stijgende cijfers van vandaag. Moeten we daar opnieuw bang van worden? Hoe zit het met het debat …

Zeger Debyser is een viroloog, geen media-expert. Hij heeft een andere mening dan de media-experts en werkte mee aan het Wintermanifest. Hoofdredacteur Pieter Bauwens nodigde hem uit voor een lang gesprek over covid, met plaats voor nuance. Zo staat Debyser stil bij de stijgende cijfers van vandaag. Moeten we daar opnieuw bang van worden? Hoe zit het met het debat over het geneesmiddel ivermectine? Wat denkt hij over verplichte vaccinatie? Hoe staat hij tegenover vaccinatie van kinderen? En veel meer.

Gaat u vooral rustig zitten.

 

De redactieploeg van Doorbraak bestaat uit een grote groep redacteuren. Standpunten en andere artikelen kunnen verschijnen als "De Redactie". Uiteraard betekent dit niet dat al onze redacteuren per definitie aan deze standpunten gebonden zijn.