JavaScript is required for this website to work.
post

Bart Goemaere: ‘Beleg vijf tot tien procent van je vermogen in goud’

We zijn net als het Romeinse Rijk een samenleving in verval

Paul Boonefaes10/12/2022

Hoe bescherm je je vermogen? Waar zijn er nog opportuniteiten? Wat betekent de Central Bank Digital Currency voor onze privacy?

We spraken met Bart Goemaere, de uitgever van Beurstips.com, wellicht het meest succesvolle beleggersblad in Vlaanderen. Het gesprek ging over de gigantische wereldwijde schuldenberg, de exploderende Belgische overheidsschuld en de betaalbaarheid van onze pensioenen.

Hoe je vermogen beschermen in tijden van hyperinflatie? Wat is het effect van stijgende rentevoeten? Zal de euro crashen en verdwijnen? Hoe bereiden we ons voor op een financiële meltdown? Welke beleggingen bieden nog opportuniteiten? Welke strategie hanteer je best om uw vermogen te beschermen? Is goud een goed alternatief? Wat zijn de Centrale banken van plan met de nakende invoering van de Central Bank Digital Currency (CBDC)? Evolueren we naar een nieuwe vorm van digitale slavernij met de CBDC als digitale enkelband? En wat betekent dat voor onze privacy, onze democratie en onze vrijheid?

Het volledige interview kan u hier bekijken:

Paul Boonefaes (1965) is Master Vertaler (Portugees, Engels, Deens) en behaalde een Executive MBA aan Vlerick Business School. Hij is auteur van "Zwijg! Waarom woke niet deugt".