JavaScript is required for this website to work.

Doorbraak verhuist naar boeken.cafe

Wannes Bok4/9/2023Leestijd 2 minuten

foto © Doorbraak boeken

Spannend nieuws: sinds 1 september is de boekwinkel van doorbraak verhuisd naar boeken.cafe.

Spannend nieuws: sinds 1 september is de boekwinkel van doorbraak verhuisd naar boeken.cafe.

Aanmelden bij boeken.cafe

Waarom?

We bouwden met onze website een nieuw en breder boekenplatform. Boeken.cafe wil veel meer zijn dan enkel een online boekwinkel:

  • We proberen zoveel mogelijk informatie over boeken te verzamelen
  • We maken nieuwsbrieven voor boekenliefhebbers
  • Lezers kunnen op het platform informatie opzoeken over boeken, ervaringen delen, lijstjes maken, …
  • Auteurs kunnen informatie naar hun volgers sturen
  • Groepen, waaronder Doorbraak, kunnen boekinformatie aanbieden aan hun lezers én er een centje aan overhouden.

Landingspagina

Doorbraak heeft op boeken.cafe een eigen landingspagina. Een eigen hoekje in de winkel, zeg maar. Daar vind je voortaan alle boekgerelateerde artikels en recensies, een ideale vertrekplaats om te lezen en inspiratie op te doen dus. Met je aankoop op boeken.cafe help je Doorbraak trouwens financieel een handje, zonder meer te betalen.

Aanmelden

We hebben jouw account bij Doorbraak gelinkt met dat van boeken.cafe. Je kan je er dus aanmelden met je Doorbraak-wachtwoord. Dat maakt het gemakkelijk om boeken te bestellen zonder altijd opnieuw je adres te moeten invullen. Je kan met de knop hieronder ook automatisch aanmelden met je account als je al bij Doorbraak bent aangemeld. Aanmelden bij boeken.cafe

Een nieuwe nieuwsbrief

Onze boekenbrief zal voortaan door boeken.cafe verstuurd worden. In- en uitschrijven kan nog steeds op dezelfde plaats bij Doorbraak, maar je zal merken dat de boekenbrief er toch iets anders uitziet. We hopen dat hij minstens evenveel leesplezier biedt.

Wat met de levering?

Boeken.cafe werkt op dezelfde manier als boeken.doorbraak.be. De boeken worden even snel en efficiënt geleverd. Klanten kunnen hun bestellingen op de oude site nog steeds raadplegen, maar er geen nieuwe meer plaatsen.

Boekenwurm? Help ons een handje

Bent je ook gebeten door boeken en wil je Doorbraak helpen om onze eigen hoek verder uit te bouwen? Dan horen we dat graag! Stuur een berichtje naar [email protected].

Koop met één klik

Op boeken.cafe is er voorlopig geen ‘koop-met-één-klik-knop’. We werken eraan om dat zo snel mogelijk ook op boeken.cafe te voorzien.

Wannes is eindredacteur en journalist. Hij werkt sinds 2021 mee aan Doorbraak.

Commentaren en reacties