fbpx


Ethiek
Ik zoek een mens

Doorbraak-TV lanceert “Ik zoek een mens”

Verhalen over mensen met Lieve Van den BroeckVandaag lanceert Doorbraak “IK ZOEK EEN MENS”, een nieuw Human Interest programma over het leven en over veerkracht. Om de twee weken haalt Lieve Van den Broeck gasten voor de camera die vertellen over dingen die ze beleven en waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen, of we dat nu willen of niet.

Soms vertellen ze pijnlijke gebeurtenissen, dan weer verhalen ze hun passie maar altijd raken ze de ander. Omdat ze zichzelf kunnen zijn.

Bij wijze van proef liet Lieve zich interviewen door de hoofdredacteur van Doorbraak, Pieter Bauwens, over het opzet van het programma, het type gasten en het soort onderwerpen. En Pieter mocht die vragen stellen die hij haar nog nooit had durven stellen…

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Lieve Van den Broeck

Juriste. Eerst de naakte feiten en het gezond boerenverstand. Dan pas het recht.