Doorbraak Nieuws

Zalig en gelukkig

Met de kerstdagen voor de deur, wil Doorbraak graag zijn 1.1 miljoen lezers, sponsors, auteurs, Vrienden en klanten bedanken voor een fantastisch jaar.

In 2018 hebben we ons lezersaantal meer dan verdubbeld tot niet minder dan 1.1 miljoen bezoekers. Ook het aantal sponsors en Vrienden is het afgelopen jaar bijna verdubbeld, wat ons dan weer de financiële middelen geeft om meer auteurs aan te trekken en de kwaliteit te verhogen.

We gaven 8 nieuwe boeken uit, telkens met een succesvolle boeklancering. En natuurlijk met DE absolute politieke bestseller “Continent zonder grenzen” van Theo Francken die ondertussen al aan zijn vierde druk toe is. En met de huidige politieke aandacht, zal dat allicht nog beter worden.

Overigens: U kan tot 6 januari nog genieten van ons kerstcadeau: gratis verzending in onze winkel…. Haast u.

En 2019

Voor 2019 hebben we natuurlijk al verdere plannen. Naast de verhoging van de redactionele inhoud, met achtergrond en analyse, willen we ook meer met video en audio gaan werken. We voeren momenteel volop besprekingen met een lange lijst auteurs en freelancers. In april staat ook een Nacht van de Politiek op het programma en u mag volgend jaar ook op reis met Doorbraak. En u mag ook weer een reeks interessante boeken verwachten om uw bibliotheek op te vullen.

En natuurlijk mag u ook in 2019 rekenen op een niet-aflatende aandacht van de Doorbraak-redactie voor het maatschappelijk debat. En voor de stemmen die elders niet gehoord worden.

Een zalig eindejaar en tot in 2019!