Steun Doorbraak

Doorbraak breekt door. Dankzij uw steun

Doorbraak groeit snel. Elk jaar met tientallen procenten in aantal lezers en bezoeken. En uiteraard via nieuwe initiatieven zoals de Doorbraak boeken. En we kijken nu al verder naar radio, video, podcasts …

Maar groeien kan alleen dankzij onze duizenden steuners. Zij steunen ons met een klein of een groot bedrag en helpen ons daarmee elke dag te blijven groeien en nieuwe initiatieven te kunnen ontplooien. Mogen we ook op uw steun rekenen?

U kiest voor een eenmalige gift of – beter nog – een doorlopende opdracht ten gunste van Doorbraak.

Steun ons vandaag nog


Maandelijkse steun:

  • Via Paypal of kredietkaart via het formulier hieronder
  • Overschrijving: U kan het formulier hier downloaden en aan uw bank bezorgen.
  • PC-banking: surf naar de webstek van uw bank en geef een periodieke opdracht ten gunste van de uitgever van Doorbraak, ‘vzw Stem in ’t Kapittel’ op rekeningnummer BE94 9730 8629 8914 (IBAN) ARSPBE22 (BIC-code)


Eenmalige gift:

  • Via Paypal of Kredietkaart via het formulier hieronder
  • Via overschrijving op rekeningnummer BE94 9730 8629 8914 (IBAN) ARSPBE22 (BIC-code) van: vzw Stem in ’t Kapittel (uitgever van  www.doorbraak.be), Collegelaan 106, 2100 Deurne.

1.000 x 150€

Dirk Laeremans | Doorbraak.be

Om een nieuwe Doorbraak te bereiken, gaat Doorbraak op zoek naar 1.000x €150. Duizend lezers die ons €150 willen geven om de doorstart te financieren. Duizend investeerders in een divers medialandschap, in het doorbreken van de pensée unique.

Als lid van de 1.000 x 150 bent u dan meteen ook lid van de Doorbraak Sponsors. En neemt u deel aan on jaarlijks sponsordiner

Het goede nieuws is: u hoeft dat niet voor niets te doen. Wij zijn onze schenkers dankbaar. De snelle schenkers nog meer. Iedereen die ons met 150 euro steunt, krijgt van ons een exemplaar naar keuze uit het gamma  Doorbraak Boeken (enkel boeken van max. 23 euro).

Aarzel niet en steun Doorbraak vandaag nog!

Steun doorbraak

word vandaag ook steuner van Doorbraak en help ons verder groeien.

 
elke month
Uw periodieke bijdrage zal automatisch worden verwerkt.

Legaten

Een duolegaat kan interessanter zijn voor uw nabestaanden dan een normale erfenis. Als u een legaat wil overmaken aan Doorbraak, of Doorbraak wil voorzien in uw testament, neem dan contact met ons op [email protected].

Doorbraak.be is een uitgave van vzw Stem in het Kapittel
Hoofdredacteur: Pieter Bauwens
Webbeheer: Dirk Laeremans