Steun Doorbraak

Doorbraak breekt door. Dankzij uw steun

Doorbraak groeit snel. Elk jaar met tientallen procenten in aantal lezers en bezoeken. En uiteraard via nieuwe initiatieven zoals de Doorbraak boeken. En we kijken nu al verder naar radio, video, podcasts …

Maar groeien kan alleen dankzij onze duizenden steuners. Zij steunen ons met een klein of een groot bedrag en helpen ons daarmee elke dag te blijven groeien en nieuwe initiatieven te kunnen ontplooien. Mogen we ook op uw steun rekenen?

U kan één enkele campagne steunen of – beter nog – een maandelijks bedrag overschrijven en toetreden tot de “Vrienden van Doorbraak”. Aarzel niet en steun Doorbraak vandaag nog met uw bijdrage!

“1 miljoen lezers”-campagne

Vrienden van Doorbraak

De “vrienden van Doorbraak” zijn onze loyale steuners. U treedt toe via een jaarlijkse storting van 150€ (via gelijk welke campagne) of via een maandelijkse permanente opdracht vanaf €10.  We nodigen u dan uit op speciale “vrienden”-activiteiten, u krijgt voorrang bij activiteiten met een beperkt aantal plaatsen en in december (net op tijd voor de kerstboom) maakt u een keuze uit onze vooraad Doorbraakboeken voor onder de boom.

  • Via Paypal of kredietkaart via het formulier hieronder
  • Via bankoverschrijving: U kan het formulier hier downloaden en aan uw bank bezorgen.

Vrienden van Doorbraak - maandelijkse betaalopdracht

Word vandaag ook lid van de "Vrienden van Doorbraak" en help ons verder groeien. Gebruik het formulier hieronder voor een maandelijkse overschrijving.

Gebruik ons steunformulier voor éénmalige online betalingen

Totaal bedrag
 
elke
Naam en adres

Doorbraak-Partners

Met uw onderneming kan u Partner worden van Doorbraak. Vanaf €250 (inclusief BTW) bent u een jaar lang Doorbraakpartner en geniet u van dezelfde voordelen van de Vrienden. U vindt meer informatie op onze partner p‎agina.

Adverteren op Doorbraak

Met uw banner op Doorbraak bereikt u 700.000 gemotiveerde lezers met uw boodschap. Neem vandaag nog contact op voor ons advertentiedossier.

Eenmalige gift:

Eenmalige giften zijn welkom via bankoverschrijving, kredietkaart, paypal of via gewone overschrijving via uw bank. U gebruikt best ons ons steunformulier.

Overschrijving kan op rekeningnummer BE35 7360 4065 0037 van: vzw Stem in ’t Kapittel, Collegelaan 106, 2100 Deurne.

Vanaf 150€ bent u voor een jaar lid van de “Vrienden van Doorbraak”.

Via payconiq hiernaast kan u ook storten.

Duo- en andere legaten

Een duolegaat kan interessanter zijn voor uw nabestaanden dan een normale erfenis. En u steunt onze vzw. Allemaal dankzij de Belgische fiscus. Als u een legaat wil overmaken aan Doorbraak, of Doorbraak wil voorzien in uw testament, neem dan contact met ons op [email protected].

Doorbraak.be is een uitgave van vzw Stem in het Kapittel i.s.m. Perruptio cvba Hoofdredacteur: Pieter Bauwens Webbeheer: Dirk Laeremans
// geen premium