JavaScript is required for this website to work.

Horizon 2024 – steun

In steeds sneller tempo volgen de crisissen mekaar op. De bankencrisis, Griekenland, Covid 19, oorlog, inflatie, energie. En dan spreken we nog niet over de “bekende” problemen: vergrijzing, onderwijs, zorg, klimaat, pensioenen, militaire investeringen, migratie…

Wie dagelijks de kranten en de waan van de dag volgt, zou voor minder de handdoek in de ring gooien.

Analyse en oplossingen

Met het zicht op 2024 wil Doorbraak in al deze domeinen de analyse maken. En veel meer nog dan problemen oplijsten, willen we oplossingen aanreiken.

Wat kunnen we in Vlaanderen doen om het beter te doen? Welke structuren hebben we nodig en wat moet er veranderd worden? Wat houdt verandering tegen? Of wie? En waarom? Voor welke fundamentele keuzes staan we in 2024 en wie staat voor welke optie?

Horizon 2024

Horizon 2024

Om die vragen te stellen – én te beantwoorden – start Doorbraak op 1 oktober met Horizon 2024. Een bijkomende collectie artikels, podcasts en Video-uitzendingen met analyses, interviews en achtergronden van professionele journalisten en specialisten met kennis van zaken. Over de belangrijkste onderwerpen die ons vandaag bezighouden:

Energie, arbeidsmarkt, cultuur, Zorg & gezondheid, mobiliteit, fiscaliteit, defensie, onderwijs, milieu & klimaat, asiel en migratie. 

Alle Horizon 2024 artikels zullen vrij toegankelijk zijn voor niet abonnees en we zullen we uiteraard volop via sociale media promoten naar niet-lezers.

Uw steun

Het Horizon 2024 fonds wordt gefinancierd door onze lezers en sympathisanten.

Met uw geld willen we meer artikels schrijven, meer podcasts en meer Doorbraak.tv. Kortom meer Doorbraak, open voor iedereen, omdat het debat te belangrijk is.

Deze reeks geeft ons de mogelijkheid om te investeren in diepgaande journalistiek. Uw steun maakt het mogelijk dat onze journalisten zich nog meer specialiseren, zich ingraven in een onderwerp om daarna nog lastiger vragen te stellen. Uw steun maakt het mogelijk extra journalisten en columnisten aan te werven.

Horizon 2024 Magazine in … 2024

In het voorjaar van 2024 verschijnt onze “Horizon 24”-magazine. Met de beste artikels en de meest spraakmakende interviews. Het wordt een tijdsdocument van hoe Vlaanderen er in 2024 aan toe is, de problemen waar we mee worstelen en de mogelijkheden om eruit te geraken.

Helpt u ons? Stort nu en steun ons om, nog meer dan anders, het journalistieke verschil te maken in Vlaanderen. Doorbraak toont dat het anders kan, met uw steun. We zoeken €100.000 – of duizend steuners van €100 om deze serie waar te maken. U kan ook steunen via uw bedrijf.

Steun het Horizon2024 fonds financieel op rekeningnummer BE40 7370 6505 0263.

Of help met de verdeling van de magazines

U kan ook een handje helpen door ons adressen te bezorgen van mogelijk geïnteresseerden of door zelf ons magazine te verspreiden bij familie of vrienden

Ik help Horizon 2024 een handje