Een Vlaams Culinair Centrum: waarom eigenlijk? En waarom plots in Antwerpen?
Demir deelt coronaherstelgeld uit
Het gebouw van het Loodswezen nabij het MAS, moet het nieuwe culinaire centrum ‘Smaakhaven’ worden.
foto © Unsplash
De miljoenen voor de Antwerpse Smaakhaven zijn een ingewikkeld dossier dat geen schoonheidsprijs verdient. Demirs dadendrang legt fouten bloot.
Categorieën |
---|
Personen |
---|
Lode Goukens is master in de journalistiek. Zijn masterproef behandelde de journalistieke cartografie. Voordien was hij jaren beroepsjournalist en schrijver. Begonnen als officieel IBM multimedia developer in 1992 en één van de eerste professionele ontwikkelaars van DVD’s (dvd-authoring) schreef hij ook het eerste Belgische boek over het Internet in 1994. Hij behaalde ook al een master in de kunstwetenschappen en archeologie en een master filmstudies en visuele cultuur.
Europa stevent op een nieuwe energiecrisis af. En dit keer tijdens de winter. Ondertussen speelt Rusland met de gaskraan.
Amerikakenners Roan Asselman en David Neyskens bespreken de actualiteit aan de overkant van de oceaan.