JavaScript is required for this website to work.
Binnenland

Een Vlaams Culinair Centrum: waarom eigenlijk? En waarom plots in Antwerpen?

Demir deelt coronaherstelgeld uit

Lode Goukens27/6/2023Leestijd 4 minuten
Het gebouw van het Loodswezen nabij het MAS, moet het nieuwe culinaire centrum
‘Smaakhaven’ worden.

Het gebouw van het Loodswezen nabij het MAS, moet het nieuwe culinaire centrum ‘Smaakhaven’ worden.

foto © Unsplash

De miljoenen voor de Antwerpse Smaakhaven zijn een ingewikkeld dossier dat geen schoonheidsprijs verdient. Demirs dadendrang legt fouten bloot.

Lode Goukens is master in de journalistiek. Zijn masterproef behandelde de journalistieke cartografie. Voordien was hij jaren beroepsjournalist en schrijver. Begonnen als officieel IBM multimedia developer in 1992 en één van de eerste professionele ontwikkelaars van DVD’s (dvd-authoring) schreef hij ook het eerste Belgische boek over het Internet in 1994. Hij behaalde ook al een master in de kunstwetenschappen en archeologie en een master filmstudies en visuele cultuur. Momenteel is hij bezig aan een master geschiedenis en een doctoraat.

Commentaren en reacties