fbpx


Binnenland

‘Het cordon heeft links lui gemaakt’
Doorbraakredacteurs Tom Garcia, Karl Drabbe en Dirk Laeremans praten bij hoofdredacteur Pieter Bauwens na over de verkiezingsresultaten. Zij de opiniepeilingen -alweer- de verliezer van de verkiezingen? Is de eindstrijd van België ingezet? Hoe gek is het dat een confederalist als Bart De Wever de vorming van een Vlaamse Regering koppelt aan een Federale regering? En moet het cordon verdwijnen? Tom Garcia vindt van wel, want het cordon heeft links in Vlaanderen lui gemaakt. En ondertussen is er een nieuw Vlaams Belang, kan dat een verschil maken?


Beluister ook onze andere podcasts:

post: 50297

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Doorbraak redactie

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Op dit artikel zijn reacties uitgeschakeld op vraag van de auteur of op initiatief van de redactie.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.