JavaScript is required for this website to work.
Doorbraak

Alain Grootaers staat voor mogelijk lange herstelperiode na hersenbloeding

Stef Durnez7/2/2023Leestijd 1 minuut
Alain Grootaers.

Alain Grootaers.

foto ©

Op 19 januari kreeg journalist en columnist Alain Grootaers een beroerte. Zijn naasten wilden eerst de toestand wat afwachten alvorens erover te berichten.

Aangeboden door de abonnees van Doorbraak

Dit gratis artikel wordt u aangeboden door onze betalende abonnees. Als abonnee kan u ook alle plus-artikelen lezen. Doorbreek de bubbel vanaf €4.99/maand.

Ik neem ook een abonnement

Op 19 januari kregen we de melding dat journalist en Doorbraak-columnist Alain Grootaers werd getroffen door een hersenbloeding. Hij is meteen met spoed opgenomen in een ziekenhuis bij zijn Spaanse woonplaats, waar een terzake zeer competente medische staf hem alle mogelijke zorgen biedt. Zijn dochter Julia en zijn partner Estrella blijven dag en nacht aan zijn zijde om hem de nodige steun te bieden. De familie wordt dagelijks gebrieft. Uiteraard hopen ook wij bij Doorbraak dat zijn medische toestand stabiliseert zodat een langdurige herstelperiode kan ingezet worden. De familie vraagt nadrukkelijk om de privacy van alle betrokkenen te respecteren.

Stef Durnez werkte in allerlei hoedanigheden achter de schermen bij radio, tv en reclame en is nu eindredacteur/coördinator bij Doorbraak.

Commentaren en reacties