fbpx


Niet gecategoriseerd

Doorbraak op vrijdag, 10 mei 2013

OverzichtOnze dag begon met verrassend nieuws op #radio1. Radiojournalist Jos Bouveroux (°1947) bleek een collaborateur geweest te zijn. (lezen)

Els Lepoutre stelt de vraag wie nog tevreden is met de Franse president Hollande na 1 jaar. Rechts uiteraard niet maar links evenmin. Een sterke analyse. (lezen)

Daniël Walraeve leerde uit de ‘Coulissen van de Wetstraat’ dan weer wat er scheelt met België. (lezen)

En KMI gaat een stap verder dan het hoofddoekenverbod. Het beknot vrije meningsuiting van gewezen Monsieur Météo ook in zijn vrije tijd. (lezen)

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Doorbraak redactie

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.