JavaScript is required for this website to work.

Van De Wever over Armenië naar Poetin en terug naar Voeren

Op reis met Doorbraak en Doorbraak Magazine én Doorbraak Boeken.

Op reis met Doorbraak en Doorbraak Magazine én Doorbraak Boeken.

foto © Afbeelding van <a>Terri Cnudde</a> via <a>Pixabay</a>

Doorbraak is overal dezer dagen, online, in de krantenwinkel en in de boekenwinkel kan je nieuwe Doorbraakuitgaven vinden. En waar kan u die beter lezen dan op reis? 

Wever over Woke

Doorbraak

In de betere krantenwinkel kan u nog altijd het jongste Doorbraak Magazine kopen. Met een uniek lang interview met Bart De Wever (N-VA) en een reportage over de Vlaamse regionale luchthavens. Maar ook: wat loopt er mis in de Raad van Europa? We blikken terug op de fratsen van Gaston en Leo en onderzochten welke private spelers er nu precies meespelen in de asielopvang. Dat, en nog veel meer niet te missen interviews, analyses en reportages. Haal het voor het te laat is! Als u het volgende niet wil missen, neem een abonnement!

 

Een vergeten conflict

Tijdens de Eerste Wereldoorlog vond er een vreselijke genocide plaats op de Armeniërs in het Ottomaanse Rijk. Deze open wonde vormt mee de basis voor het conflict in Nagorno-Karabach dat vandaag nog altijd niet beslecht is. Na 44 dagen oorlog in 2022 kwam er een staakt-het-vuren, maar bleef een blijvende vrede uit. Jens De Rycke vertelt de verhalen van de lokale Armeense inwoners en hun leven in De vergeten oorlog in Nagorno-Karabach. Dit nieuwste Doorbraakboek is nu te koop.

U kan ook nog de boekvoorstelling van De vergeten Oorlog bijwonen, vrijdag 28 april om 20u in het ADVN in Antwerpen. Info en inschrijvingen vindt u hier. De inkom is gratis.

 

België met vier

Na de verkiezingen van 2024 moet er iets gebeuren om de structurele blokkeringen in de Belgische politiek op te heffen. In het Franstalige deel van dit land rijpt een consensus naar een ‘België met 4’. Maar hoe zien ze dat precies? Philippe Destatte is een voorstander van dit vierledige België en legt zijn model uit. Deze onmisbare handleiding bij de volgende debatten over de staatshervorming is nu te koop.

 

Beet Poetin zijn tanden stuk?

De oorlog in Oekraïne blijft aanslepen, van een snelle inname van het land door Rusland kwam niets. In de plaats kwam er een bloederige loopgravenoorlog. Ardy Beld volgt voor Doorbraak die oorlog. Hij interviewde deelnemers en ooggetuigen en stelde zo een uniek boek samen met een kijk op de oorlog vanop de eerste rij. Bestel het hier.

 

 

 

 

Daar is de lente, daar is de zon!

De lente lijkt ons even in de steek te laten, maar een streepje zon en het lengen van de dagen doet ons toch snel dromen van meer… Van reizen in goed gezelschap bijvoorbeeld. Dat bieden wij u met Doorbraak reizen.

Enkele van onze reizen zijn ondertussen volzet. Maar recent lanceerden we ons aanbod voor een tweedaagse, een originele kijk op de Voerstreek, met een culinair tintje. Daarnaast kan u ook nog een minder toeristisch, maar prachtig stukje Griekenland ontdekken. Maar haast u, nu zijn er nog plaatsen. Ook onze reis naar het Afrikaner hartland loopt langzaam vol, wie nog meewil beslist best snel.

Meer info over de reizen kan u krijgen via [email protected]. Hopelijk kunnen we jou begroeten op een volgende reis!