fbpx

Weg met doorbraak

Doorbraak organiseert samen met een professionele reisorganisatie elk jaar een handvol Doorbraak reizen. Ons recept: een toeristische rondreis, gecombineerd met ontmoetingen met lokale politici, opiniemakers, en culturele voortrekkers. En uiteraard in het gezelschap van andere Doorbraak-lezers. Exclusieve reizen om nooit te vergeten. Alle info op [email protected].

Doorbraak reizen – het licht schijnt aan de horizon

Stilaan ziet het ernaar uit dat we over een paar weken opnieuw in alle veiligheid zullen kunnen reizen. Voor dit najaar pakt doorbraak uit met een beperkt voorstel, maar in stilte wordt verder gewerkt aan een ambitieus programma voor 2022.
Twee van onze reizen Engeland en Duitsland) zijn reeds volzet omdat de deelnemers van vorig jaar hebben herboekt. Wie nog interesse …

Het andere Wallonië (19 tot 20 november 2021)

Christian Laporte biedt ons een verrassende kijk op zijn Wallonië.

Auteur Christian Laporte leidt ons 2 dagen rond in en biedt ons een verrassende kijk op zijn Wallonië.

Weg met Doorbraak: reisprogramma 2021

Doorbraak organiseert samen met een professionele reisorganisatie ook volgend jaar een handvol Doorbraak reizen. Ons recept: een toeristische rondreis, gecombineerd met ontmoetingen met lokale politici, opiniemakers, en culturele voortrekkers. En uiteraard in het gezelschap van andere Doorbraak-lezers. Exclusieve reizen om nooit te vergeten.