fbpx

Weg met doorbraak

Doorbraak organiseert samen met een professionele reisorganisatie elk jaar een handvol Doorbraak reizen. Ons recept: een toeristische rondreis, gecombineerd met ontmoetingen met lokale politici, opiniemakers, en culturele voortrekkers. En uiteraard in het gezelschap van andere Doorbraak-lezers. Exclusieve reizen om nooit te vergeten. Alle info op [email protected].

Het andere Wallonië

Christian Laporte biedt ons een verrassende kijk op zijn Wallonië.

Auteur Christian Laporte leidt ons 2 dagen rond in en biedt ons een verrassende kijk op zijn Wallonië.

In het spoor van Goethe, Schiller en Nietzsche

Naar Weimar en Leipzig met professor Dirk Rochtus

Een unieke culturele rondreis met verblijf in Weimar en Leipzig begeleid door Duitslandkenner en Doorbraakauteur professor Dirk Rochtus

Sicilië, een verhaal van Grieken, Romeinen, Normandiërs en … wijn.

Een "all-inclusive" rondreis begeleid door Karl Drabbe en een bezoek aan het wijndomein van Philip Roose

Vanuit drie strategisch gelegen hotels ontdekken we dit eiland vol cultuur en met een adembenemende natuur. Tot slot worden we ontvangen op het wijndomein van Doorbraakauteur Philip Roose. De reis wordt begeleid door Karl Drabbe.

Weg met Doorbraak: reisprogramma 2020

Doorbraak organiseert samen met een professionele reisorganisatie ook volgend jaar een handvol Doorbraak reizen. Ons recept: een toeristische rondreis, gecombineerd met ontmoetingen met lokale politici, opiniemakers, en culturele voortrekkers. En uiteraard in het gezelschap van andere Doorbraak-lezers. Exclusieve reizen om nooit te vergeten.