fbpx

Weg met doorbraak

Doorbraak organiseert samen met een professionele reisorganisatie elk jaar een handvol Doorbraak reizen. Ons recept: een toeristische rondreis, gecombineerd met ontmoetingen met lokale politici, opiniemakers, en culturele voortrekkers. En uiteraard in het gezelschap van andere Doorbraak-lezers. Exclusieve reizen om nooit te vergeten. Alle info op [email protected].

Kroatië – 9-daagse rondrit van 12 tot 20 juni 2023

Kroatië en Bosnië-Herzegovina. Laat u meeslepen door geschiedenis en cultuur op de balkan.

Kroatie… In de jaren ’90 nog geplaagd door oorlog, nu een moderne natie met blik op de horizon. Een prachtige landje vol watervallen, bossen, bergen, strand en geschiedenis.

Noord Griekenland – 8-daagse rondreis van 15 tot 22 september 2023

Het minder toeristische Griekenland

Het noorden van Griekenland ligt ver af van de gekende toeristische bestemmingen, maar heeft daarom niet minder te bieden. Het is rijk aan cultuur en historische traditie, denk maar aan het koninklijke Macedonië of aan het multi-etnische Thessaloniki dat tot 1912 deel van het Osmaanse Rijk uitmaakte. Op onze reis doorheen Noord-Griekenland doorkruisen we tevens spectaculaire landschappen.

Cruise op de Douro: Van Porto tot Salamanca.

Begeleide Doorbraak cruise op het meest luxueuze schip dat vaart op de Douro.

Kom mee met Doorbraak op een unieke cruise langs de Douro Vallei in Portugal van 20 tot 27 augustus 2023. Nu met een vroegboekkorting van €200 tot 29 september.

Doorbraak Reisprogramma 2023

Voor 2023 heeft Doorbraak voor de reislustigen een erg gevarieerd programma klaar, zoals steeds minutieus voorbereid en met als meerwaarde de begeleiding door een auteur, tevens uitstekend kenner van de bestemming.
Tijdens de komende weken verschijnen volgende programma’s op onze site. Wil je mee? Slechts één raad : tijdig boeken want dit jaar gingen alle reizen als zoete broodjes de deur …