fbpx


Communautair

Oei, La Libre…

Even Snel


La Libre brengt op de eigen webstek een ruim verslag van de voorstellen van N-VA over de toekomst van (wat nog rest van) België. Zoals het een modern medium betaamt, wordt er meteen ook een elektronische peiling aan verbonden.

‘Pour ou contre un démantèlement quasi-total de la Belgique fédérale?’, vraagt de krant aan de surfers. We schrijven nu 0:56 donderdagochtend. 6360 stemmen werden uitgebracht, waarvan 4005 voor die ‘quasi-totale ontmanteling van het federale België’ en 2368 tegen (de optelsom klopt overigens niet helemaal). Dat geeft een meerderheid van 62% voor de het N-VA-project en 37% die België niet ontmanteld wil zien.

We hebben het dus wel over La Libre Belgique. We willen niet weten welke schade deze toestand veroorzaakt in de kringen van trouwe lezers. Als het van de eigen surfers afhangt, moeten ze binnenkort La Libre Belgique Démantelée lezen. Of heeft het Amerikaanse NSA bijna naamgenoot N-VA een handje geholpen? Die jongens hebben tenslotte de vinger aan alle knoppen.

Hou alvast de stand in het oog.

<Vindt u dit artikel informatief? Misschien is het dan ook een goed idee om ons te steunen. Klik hier.>

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Doorbraak redactie

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.