fbpx


Klimaat, Politiek
lage emissiezone

Groen en N-VA over lage emissiezone: nuttig of onzin?
We geven u twee interviews over de lage emissiezones. De eerste gast is Anneleen van Bossuyt, lid van de N-VA-Kamerfractie en fractievoorzitter voor de N-VA in de gemeenteraad van Gent. Vanuit de oppositie levert ze daar kritiek op de LEZ in de Arteveldestad.

De andere gast is Björn Rzoska, fractievoorzitter van Groen in het Vlaams Parlement. Groen is in Gent van zeer dichtbij betrokken bij de lage emissiezones en voorstander van een uitbreiding.

In Antwerpen zijn de rollen dan omgedraaid en zit N-VA aan het stuur en Groen niet. Boeiend genoeg om dus eens te horen wat hun standpunten pro en contra lage emissiezones zijn.

Beluister ook onze andere podcasts:

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

David Geens

David Geens is IT-engineer en bestuurder en investeerder in verschillende vennootschappen. Bij Doorbraak focust hij zich op de audiovisuele activiteiten zoals de podcast en video interviews.

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.