fbpx


Klimaat, Politiek
lage emissiezone

Groen en N-VA over lage emissiezone: nuttig of onzin?We geven u twee interviews over de lage emissiezones. De eerste gast is Anneleen van Bossuyt, lid van de N-VA-Kamerfractie en fractievoorzitter voor de N-VA in de gemeenteraad van Gent. Vanuit de oppositie levert ze daar kritiek op de LEZ in de Arteveldestad.

De andere gast is Björn Rzoska, fractievoorzitter van Groen in het Vlaams Parlement. Groen is in Gent van zeer dichtbij betrokken bij de lage emissiezones en voorstander van een uitbreiding.

In Antwerpen zijn de rollen dan omgedraaid en zit N-VA aan het stuur en Groen niet. Boeiend genoeg om dus eens te horen wat hun standpunten pro en contra lage emissiezones zijn.

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

David Geens

David Geens is IT-engineer en bestuurder en investeerder in verschillende vennootschappen. Bij Doorbraak focust hij zich op de audiovisuele activiteiten zoals de podcast en video interviews.

Dit artikel delen of afdrukken


Als abonnee kan u dit artikel gratis doorsturen naar een vriend. Geef hieronder zijn e-mail adres en we sturen hem een link zodat ook hij het ook zonder abonnement gratis kan lezen. Dit is slechts eenmalig voor dit artikel. Doorbraak slaat het e-mail adres van uw vriend niet op.

Commentaren en reacties


Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.