fbpx


Politiek

U bent bang en arm: dat is waar ze u graag hebben

Een wraakroepende politieke incompetentieCovid19. Terreur. Energieprijzen. Klimaatverandering. Privacy-inbreuken. Aantasting van grondrechten.  Inflatie.  Transhumanisme (de nieuwe naam voor eugenetica). Waanzinnige dogma's Als u denkt dat dát de grote problemen van deze tijd zijn, dan heeft u het mis.  Want aan de wortel van deze problemen ligt het allergrootste probleem van wat we nu meemaken:  de incompetentie, lafheid, ruggengraatloze valsheid, hypocrisie, narcisme, hebzucht, arrogantie en egoïsme van een generatie internationale en nationale politici en een globale elite van roversbaronnen en luxe-technocraten en hoge ambtenaren die…

Niet ingelogd - Plus artikel - log in of neem een gratis maandabonnement

U hebt een plus artikel ontdekt. We houden plus-artikels exclusief voor onze abonnees. Maar uiteraard willen we ook graag dat u kennismaakt met Doorbraak. Daarom geven we onze nieuwe lezers met plezier een maandabonnement cadeau. Zonder enige verplichting of betaling. Per email adres kunnen we slechts één proefabonnement geven.


Was u al geregistreerd bij Doorbraak? Log dan hieronder in bij Doorbraak.

U kan aanmelden via uw e-mail adres en wachtwoord of via uw account bij sociale media.

Wachtwoord vergeten

Nog geen proefabonnement?


Lees Doorbraak een maand gratis en vorm uw eigen mening.

Uw Abonnement is (bijna) verlopen

Uw abonnement is helaas verlopen. Maar u mag nog enkele dagen verder lezen. Brengt u wel snel uw abonnement in orde? Dan mist u geen enkel artikel. Voor 90€ per jaar of 9€ per maand bent u weer helemaal bij.

Uw (proef)abonnement is verlopen (of uw browser weet nog niet van de vernieuwing)

Uw (proef)abonnement is helaas al meer dan 7 dagen verlopen . Als u nu een abonnement neemt, dan mist u geen enkel artikel.


Covid19. Terreur. Energieprijzen. Klimaatverandering. Privacy-inbreuken. Aantasting van grondrechten.  Inflatie.  Transhumanisme (de nieuwe naam voor eugenetica).

Waanzinnige dogma’s

Als u denkt dat dát de grote problemen van deze tijd zijn, dan heeft u het mis.  Want aan de wortel van deze problemen ligt het allergrootste probleem van wat we nu meemaken:  de incompetentie, lafheid, ruggengraatloze valsheid, hypocrisie, narcisme, hebzucht, arrogantie en egoïsme van een generatie internationale en nationale politici en een globale elite van roversbaronnen en luxe-technocraten en hoge ambtenaren die er in geslaagd zijn om vanuit hun ivoren torens uw en mijn welvaart en die van onze kinderen en kleinkinderen te vernietigen.  Je moet er geen rare theorieën op nahouden om elke dag weer te zien wat er gaande is.

Met hun waanzinnige, van elk logisch denken gespeende, dogma’s over Groen, Gat en Geld hebben ze de voorbije jaren via het eindeloos bijdrukken van geld een nooit geziene inflatie gecreëerd.  Ze hebben via lockdowns, via een onzinnige maskerplicht, via schoolsluitingen, via avondklokken, via het opdringen van experimentele vaccins, via het schorsen van artsen en het creëren van QR-codes uw grondrechten weggenomen.

De onderzoeken zijn inmiddels niet meer bij te houden: kinderen hebben onherstelbare leerachterstand, kleuters kunnen niet behoorlijk meer spreken omdat ze de mimiek van ouders en kleuterleiders door de mondmaskers niet konden zien, bedrijven gaan massaal over kop. Wie na de lockdowns toch nog overleefde krijgt nu de doodsteek door de inflatie en de energieprijzen.  Europa verarmt tegen hoge snelheid en stort zich in een armoedewinter omdat energieprijzen kunstmatig hoog worden gehouden door ze te koppelen aan de hoge gasprijzen.

En ze hebben u doen geloven dat het allemaal voor uw eigen welzijn is.

Ver van hun bed oorlog

Inmiddels blijkt uit talloze onderzoeken dat het tegendeel waar is.  Toch blijven ze hun voet op het plankgas houden en zijn ze meesters in gaslighting.  Het psychologische spel waarbij telkens weer de schuld van de schuldige wordt verschoven naar u: de burger.  Tinne Van der Straeten die het bestaat om te zeggen dat ‘dankzij haar’ de kerncentrales opnieuw (misschien, eventueel) langer kunnen openblijven.

Daarboven heb je de EU die blijft beweren dat de hoge gasprijzen de schuld zijn van Poetin, terwijl ze zelf de kraan hebben dichtgedraaid (Technisch gezien heeft Rusland de kraan dichtgedraaid, maar die actie is uitgelokt door EU sanctiebeleid, nvdr.) en olie (sic) op het vuur gooien van alweer een uitzichtloze oorlog aan hun grenzen. Opgestookt door de VS en hun CIA die zelf bijzonder weinig last ondervinden van de Oekraïense ellende, want de oorlogen die de VS voeren en ondersteunen zijn altijd ver van hun bed.

De natte vinger en de lockdowns

Interessant in deze was overigens het interview onlangs met oudgediende Henry Kissinger, minister van Buitenlandse Zaken tijdens Vele Oorlogen van de VS.  Een havik eerste klas die er zijn hand niet voor omdraaide om in Vietnam oorlog te voeren, maar die nu in een interview met The Wall Street Journal aangaf dat, ik citeer, ‘we zijn op de rand van een oorlog met Rusland en China, waar we zelf gedeeltelijk voor verantwoordelijk zijn, zonder enig idee wat het doel is. De VS handelt onverantwoord en irrationeel’, aldus Kissinger .  Zo ver zijn we dus gevorderd dat een havik uit de jaren zeventig waarschuwt voor de losgeslagen militaire waanideeën van de VS, die regelrecht uit het neo-con draaiboek van de denktank Project for the New American Century komen.

Intussen komt stilaan ook de lelijke waarheid van de covid19-maatregelen boven.  Geen voortschrijdend inzicht, maar feiten die al anderhalf jaar geleden voorspeld werden, maar wie dat toen zei werd en wordt nog steeds door kranten en tv afgedaan als halve gare. In Engeland brak kandidaat-premier Rishi Sunak – de voormalige minister van Financiën onder Boris Johnson – het stilzwijgen en deed hij een doekje open over hoe er in Engeland dat als pars pro toto kan dienen voor de rest van de wereld, beslist werd om covid-maatregelen zoals lockdowns te nemen.  Met de natte vinger, zo blijkt. De democratie uitbesteed aan cijferwichelaars. Dus aan specialisten type Molenberghs die steevast de bal misslaan. Paraplu-politiek.  De lafheid regeerde, niemand durfde kritiek uiten of in de échte cijfers of in de échte wetenschap duiken.  Lees het artikel hierover van Christophe Degreef.

Onverwacht overlijden zonder bekende oorzaak

Intussen duiken ook stilaan meer en meer alarmerende cijfers van oversterfte op, in de VS, in Duitsland, in Engeland en Nederland. De trend is duidelijk: er is een niet-covid gerelateerde oversterfte – vooral bij min 50 jarigen – die zeer ernstig is.  En dat sinds het voorjaar 2021.  Terwijl tijdens de covid crisis dagelijks de cijfers van besmettingen en ziekenhuisbezettingen werden bijgehouden, kijkt de pers nu hardnekkig – net zoals de Engelse ministers tijdens hun Covid-overleg – de andere kant op.  De oversterfte wordt niet benoemd, de cijfers worden niet gegeven, terwijl het ‘plotse doden’ regent en begrafenisondernemers nu meer werk hebben dan ooit.  Dat kan zijn door de uitgestelde zorg ten gevolge van de misdadige lockdowns.  Maar dat kan ook door iets zijn dat vanaf het voorjaar 2021 werd uitgerold. Wie zal het zeggen?  Uw gazet en televisie in elk geval niet, want dat blijven de collaborateurs die ze altijd al waren.

Kortom: er is een staatsgreep gebeurd en aan het gebeuren in wat we voordien nog de democratische staten noemden. Voor het eerst in de geschiedenis is die staatsgreep gebeurd door de staat zélf. De inspraak van de burger is herleid tot een onbelangrijke marge.  Onze machtshebbers in België, de EU worden aangesteld door de elite.  De Europese Commissie is fundamenteel ondemocratisch, de federale regering is een slechte grap en de Vlaamse regering is een leeuwenwelp zonder tanden.  Een radicale omwenteling is op komst. Het kan niet anders.

Alain Grootaers