JavaScript is required for this website to work.

Welkom bij Doorbraak 3.0

Pieter Bauwens9/11/2023Leestijd 1 minuut

Welkom bij een vernieuwde Doorbraak. Kijk vooral rustig rond. Nieuw hier? Check de tijdelijke aanbieding voor een abonnement of proefabonnement.

Welkom op de nieuwssite die voor u het nieuws anders bekijkt, die de bubbel van de klassieke media doorbreekt. Zoals u kan zien: onze site zit in het nieuw.

Doorbraak wil vanaf nu zorgen voor nog meer toegevoegde waarde. Door het nieuws anders dan anderen te bekijken. Met analyses en invalshoeken die u nergens anders vindt. Met scherpe meningen en dito pennen. Met aandacht voor nieuws dat u in Vlaanderen zelden elders vindt omdat het vaak stoort. Complexloos Vlaams, maar met een blik op de hele wereld.

Doorbraak heeft een stevige redactieploeg, laat scherpe pennen en dito meningen hun gang gaan, én begroet flink wat nieuwe mensen die u vanaf nu zeer geregeld zal kunnen lezen. Mensen met naam en faam en bakken ervaring zullen samen met enthousiaste jonge en oudere mensen hun licht laten schijnen over het land en de wereld in al zijn hoedanigheden. (Surft u zo meteen gerust verder: u leest ze wel).

Goede journalistiek is niet gratis. Al valt zelfs dat bij Doorbraak goed mee. Zeker voor wie nu instapt. Bij de lancering van Doorbraak 3.0 kan u al voor 95 euro een jaarabonnement krijgen (dat is nog geen acht euro per maand). Nadien kost een abonnement 125 euro per jaar (voor wie per maand wil betalen 12,50). En een abonnement, dat is alles op de site en ook het Doorbraakarchief, de podcasts en de video. En daar bovenop krijgt u ook nog eens vier keer per jaar Doorbraak Magazine toegezonden.

Nog niet overtuigd? Neem dan gerust een maand lang een gratis proefabonnement, ook als u er vroeger al een had.

(Abonneren kan hier)

Ik wens u veel leesplezier!

Categorieën

Pieter Bauwens is sinds 2010 hoofdredacteur van Doorbraak. Journalistiek heeft hij oog voor communautaire politiek, Vlaamse beweging, vervolgde christenen en religie.

Commentaren en reacties