fbpx


Zo versterk jij je relatie met nieuwe ervaringen
In een lange relatie heb je al veel meegemaakt met je partner en voelen jullie je erg vertrouwd bij elkaar. Jullie gaan elke avond samen naar bed, en eindigen elke avond weer met elkaar op de bank. Alles gaat goed tussen jullie, maar misschien vinden jullie het toch leuk om weer iets nieuws met elkaar te ontdekken. Door nieuwe ervaringen met elkaar op te doen, breng je niet alleen weer wat nieuw leven in je relatie, maar zal je relatie ook versterken. Ben je benieuwd naar hoe jij jouw relatie kunt versterken door samen nieuwe ervaringen op te doen? Lees dan dit artikel verder.

Nieuwe ervaringen in de slaapkamer

Seks is een belangrijk onderdeel van de relatie en het is voor velen ook belangrijk om het seksleven spannend en leuk te houden. Wanneer je in een lange relatie zit, kan het echter toch soms lastig zijn om de spanning in het seksleven te houden. Probeer dus samen nieuwe dingen uit in de slaapkamer! Ontdek nieuwe kanten van elkaar door sextoys met elkaar te gebruiken. Met sextoys kom je achter verlangens en gevoelens van je partner waar je nog niet van wist. Naast het gebruiken van sextoys, kun je ook nieuwe posities met je partner uitproberen. Door nieuwe dingen met elkaar uit te proberen, kun je jullie seksleven spannender maken, en elkaar beter leren kennen.

Ga samen op avontuur

Samen een avontuur beleven, is ook een goede manier om jullie relatie samen te versterken. Maak bijvoorbeeld samen een lange reis naar een land dat voor jullie beiden volledig onbekend is. Ga de uitdaging aan en ga op een reis waarbij slechts de vliegtickets van te voren zijn geregeld. Reis samen met een backpack door verschillende landen en regel dagelijks een nieuw verblijf met elkaar. Zo zullen jullie samen de weg in het vreemde land moeten vinden, en zal jullie band op deze manier versterkt worden.

Vind een nieuwe, gezamenlijke hobby

Een andere manier om jullie relatie te versterken, is om op regelmatige basis met elkaar activiteiten te ondernemen. Zoek dus bijvoorbeeld een leuke hobby met zijn tweeën. Ga bijvoorbeeld samen regelmatig fietsen, of schrijf je samen in voor een leuke sport die jullie samen kunnen doen. Ga bijvoorbeeld lekker met zijn tweeën leren tennissen, of schrijf je samen in voor dansles of een andere creatieve cursus. Door een nieuwe activiteit te vinden die jullie beiden leuk vinden, kun jij jouw relatie versterken.

Om je relatie nieuw leven te geven en deze te versterken, is het belangrijk om samen nieuwe ervaringen op te doen. Dit kan op veel verschillende manieren. Ga bijvoorbeeld op ontdekking in de slaapkamer, of in een vreemd land. Ook kun je samen een nieuwe hobby starten en nieuwe dingen leren.

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Dirk Laeremans

Dirk Laeremans (1968) werkt al sinds 1997 mee aan Doorbraak. Als bedrijfsleider liggen zijn interesses vooral in internationale economie en economische vraagstukken. Dirk leidt de zakelijke kant van Perruptio bv, uitgever van Doorbraak.

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier