fbpx


Doorbraak, Politiek
persoonlijkheid van het jaar

Kies de Doorbraak Persoonlijkheid van 2019
Het einde van het jaar maken redacties de balans op van het voorbije jaar. Wat waren de meest opvallende trends, wie de meest opvallende personen? Bij Doorbraak.be maken ook wij elk jaar onze eigenwijze verkiezing van Doorbraak Persoonlijkheid van het jaar. Zoals u dat als volwassen lezer bij ons gewoon bent, de redactie wikt en de lezer is verstandig genoeg om zelf te beschikken. U kan zelf uw keuze maken onder aan de pagina, u krijgt daarna onmiddellijk een overzicht van de rangschikking.

De keuze van de Doorbraakredactie voor 2019:

‘De protesterende burger’ (die weer controle wil over zijn leven) (Gilets jaunes, Hongkongers, Iraniërs, Catalanen, Chilenen, Venezolanen, Nicaraguanen, …)
Boris Johnson, de politicus die gokte en won, is hij de durver en wordt hij de brexit-man?
Tom Van Grieken, de kindsoldaat die de onbetwiste leider werd van de -in de peilingen- grootste partij van het land.
De IS-kinderen, vaak in het nieuws, wat met hen moet gebeuren is een vraag die onze maatschappij verdeelt.

Natuurlijk laten wij u niet in het ijle kiezen. Onze redactie stelt u graag de kandidaten voor. Pieter Bauwens staat vol bewondering voor de protesterende burgers, Harry De Paepe schreef een portret van Boris Johnson, Pieter Bauwens portretteert Tom Van Grieken en Katleen Van den Heuvel legt uit waarom de IS-kinderen een goede keuze zijn.

Stem hier

[poll id=”2″]

 

 

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Doorbraak redactie

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.