JavaScript is required for this website to work.

Naar waar gaat u dit jaar op reis met Doorbraak?

Politici maken plezierreisjes op kosten van de belastingbetaler.

Politici maken plezierreisjes op kosten van de belastingbetaler.

foto © Pixabay

Het nieuwe jaar is begonnen, tijd om de vakantie te plannen… dan hebben wij nog wel wat tips voor u: Weg met Doorbraak of Doorbraak reizen.

We hebben ook in 2023 nog enkele reizen in de aanbieding. Twijfel best niet te lang… want enkele reizen zijn al uitverkocht…

  • Kroatië – 9-daagse rondrit van 12 tot 20 juni 2023

In de jaren ’90 nog geplaagd door oorlog, nu een moderne natie met blik op de horizon. Dit prachtige landje vol watervallen, bossen, bergen en natuurlijk een duizenden kilometers lange mediterrane kust, bulkt van de geschiedenis. Laat u er meeslepen op het ritme van de Dalmatiërs, Venetiërs, Turken en Oostenrijkers, en kom uit bij de Kroaten, een trots en zuiders Europees volk.

Tevens ontdekken we Bosnië-Herzegovina, het mysterieuze oord in het hart van de Balkan. De hoofdstad Sarajevo is omgeven door bergen. Het centrum ligt knusjes in de vallei van de Miljacka en biedt kerken, moskeeën en orthodoxe kerken op wandelafstand. Deze stad veranderde het aanzien van de twintigste eeuw voorgoed. Mostar, verder zuidelijk richting de zee, is net als Dubrovnik in Kroatië een UNESCO-parel. U ontdekt het allemaal tijdens deze negendaagse reis Met Doorbraakjournalist Christophe Degreef. Bekijk het volledige reisprogramma.

  • Noord Griekenland – 8-daagse rondreis van 15 tot 22 september 2023

Het noorden van Griekenland ligt ver af van de gekende toeristische bestemmingen, maar heeft daarom niet minder te bieden. Het is rijk aan cultuur en historische traditie, denk maar aan het koninklijke Macedonië of aan het multi-etnische Thessaloniki dat tot 1912 deel van het Osmaanse Rijk uitmaakte. Op onze reis doorheen Noord-Griekenland doorkruisen we tevens spectaculaire landschappen met de deskundige begeleiding van prof. Dirk Rochtus. Reis virtueel door het volledige reisprogramma.

  • Zuid-Afrika rondreis van 19 november tot 6 december

Op zoek naar het Afrikaner Hartland. Deze reis brengt ons naar Pretoria, Panorama Route, Kruger Private Reserves, Hazyview, Port Elizabeth, Knysna, Klein Karoo, Albertinia, Franschhoek en Kaapstad, met Dirk Laeremans. Wandel doorheen het volledige programma of download hier de brochure

Aarzel niet en schrijf u in, voor het te laat is.