Media

Kent u Doorbraak.be?

Doorbraak.be is een onafhankelijke nieuws-en opiniesite. U vindt er het verhaal achter de feiten, verfrissende en verrassende opinies die niet in de mainstream media aan bod komen. Een andere kijk op het nieuws en op de politiek – een Vlaamse kijk. Mocht u het niet al gedaan hebben, neem dan zeker eens een kijkje op www.doorbraak.be.

Een onafhankelijk online medium? En waar komt het geld vandaan? Dat is meestal de eerste vraag als we Doorbraak voorstellen. Doorbraak leeft van reclame, sponsors en vooral van veel giften van lezers. Grote en kleine giften houden Doorbraak.be al bijna vijf jaar online, samen met de inzet en het harde werk van een groeiende schare medewerkers.

Als u Doorbraak leest en graag leest, kijkt u eens tussen uw facturen hoeveel een weekblad kost en denk dan eens na hoeveel Doorbraak u waard is. Zeker nu, want we sparen voor een nieuwe website.
Let op. U hoeft dat niet voor niets te doen. Op dit moment loopt er een inzamelactie. Iedereen die ons steunt voor 150 euro krijgt een gratis boek: Nepnieuws van Frank Thevissen, dat in juni 2017 verschijnt. Mediaspecialist en -criticus Thevissen legt uit hoe de media vandaag nieuws maken en wat hun criteria zijn. En wat is die constructieve journalistiek? (Nadat u dat boek gelezen hebt weet u heel goed waarom u Doorbraak steunt).

Aarzel niet, doe het vandaag.

Via www.doorbraak-donaties.be

Of op onze rekening: Doorbraak, ‘vzw Stem in ’t Kapittel’ rekeningnr BE94 9730 8629 8914

Reacties

Doorbraak.be is een uitgave van vzw Stem in het Kapittel
Hoofdredacteur: Pieter Bauwens
Webbeheer: Dirk Laeremans