fbpx


Actualiteit, Economie
ivan van de cloot

Ivan Van de Cloot: ‘Het leven na Corona zal anders zijn’David Geens sprak vanop een covid-19-veilige digitale afstand met Ivan Van de Cloot, hoofdeconoom van de denktank Itinera, over de huidige crisis. Als langetermijneconoom houdt Van de Cloot evoluties in de gaten die verder gaan dan de waan van de dag. Begin februari waarschuwde hij op Doorbraak al voor de naïviteit die we in het Westen aan de dag legden voor de coronacrisis in China.

Van de Cloot geeft nu enkele harde analyses en waarschuwingen die wij en onze overheid beter meteen en niet over 24 uur in acht nemen, willen we vermijden dat we over vijf jaar nog puin aan het ruimen zijn. We hebben het over zijn 21 persoonlijke aanbevelingen maar ook over de vier urgente adviezen van Itinera.

Volgens hem is er een tijd vóór corona en een tijd na corona en zal het leven drastisch anders zijn. Een diepgaand gesprek in deze nieuwe episode van Doorbraak Radio.

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

David Geens

David Geens is IT-engineer en bestuurder en investeerder in verschillende vennootschappen. Bij Doorbraak focust hij zich op de audiovisuele activiteiten zoals de podcast en video interviews.

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.