fbpx


Buitenland

Neyskens en Asselman: ‘Trump roept zichzelf tot winnaar uit, maar kan nog verliezen’
De eerste vaststellingen na de verkiezingsdag in de VS zijn nogal uiteenlopend. Amerikakenners Roan Asselman en David Neyskens bevestigen alvast dat wie een Democratische landslide had verwacht, bedrogen uitkomt. De resultaten tonen nu een nek-aan-nek-race. Trump claimt inmiddels de overwinning. Hoewel hij voorligt, kan het nog heel nipt worden. Voor het democratisch gehalte van de verkiezingen is het niet goed dat hij zichzelf reeds kroont en dreigt met rechtszaken indien het nog anders uitdraait. Luister naar de eerste analyse van ons Doorbraak Amerikapanel op woensdagochtend, heet van de naald.

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

David Geens

David Geens is IT-engineer en bestuurder en investeerder in verschillende vennootschappen. Bij Doorbraak focust hij zich op de audiovisuele activiteiten zoals de podcast en video interviews.

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Commentaar open
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.