JavaScript is required for this website to work.

Lente doet aan (Doorbraak) reizen denken

Dobberen op de Douro, kan nog…

Dobberen op de Douro, kan nog…

foto © Photo by Leandro Silva on Unsplash

Nu -theoretisch- de lente in aantocht is, denkt u misschien  aan reizen. Wel, dan hebben wij wat tips voor u: Weg met Doorbraak of Doorbraak reizen.

We hebben ook in 2023 enkele reizen in de aanbieding. Twijfel best niet te lang… want enkele reizen zijn al uitverkocht… andere bijna…

  • Cruise op de Douro van 20 tot 27 augustus 2023.

Kom mee met Doorbraak op een unieke cruise langs de Douro Vallei in Portugal. Schrijf hier snel in in voor de allerlaatste kajuit!  Nog 1 kajuit vrij! Vaar al eens door het volledige reisprogramma.

  • Schotland: 2-10 juli 2023 met Harry De Paepe

Een adembenemende reis naar de hooglanden van Schotland met Doorbraak-auteur en anglofiel Harry De Paepe. Laatste extra-plaatsen! Bekijk hier het reisprogramma.

  • Noord Griekenland – 8-daagse rondreis van 15 tot 22 september 2023

Het noorden van Griekenland ligt ver af van de gekende toeristische bestemmingen, maar heeft daarom niet minder te bieden. Het is rijk aan cultuur en historische traditie, denk maar aan het koninklijke Macedonië of aan het multi-etnische Thessaloniki dat tot 1912 deel van het Osmaanse Rijk uitmaakte. Op onze reis doorheen Noord-Griekenland doorkruisen we tevens spectaculaire landschappen met de deskundige begeleiding van prof. Dirk Rochtus. Reis virtueel door het volledige reisprogramma.

  • Zuid-Afrika rondreis van 19 november tot 6 december

  • Nieuwe datum: rondreis van 24/12 (aankomst 25/12), retourvlucht 8/1 (aankomst 9/1 België).

Op zoek naar het Afrikaner Hartland. Deze reis brengt ons naar Pretoria, Panorama Route, Kruger Private Reserves, Hazyview, Port Elizabeth, Knysna, Klein Karoo, Albertinia, Franschhoek en Kaapstad, met Dirk Laeremans. Wandel doorheen het volledige programma of download hier de brochure

Meer informatie kan u krijgen bij [email protected]
Aarzel niet en schrijf u in, voor het te laat is.