Hoe lang houden politici horeca nog in de diepvries?
Al doet de horeca nog zo z’n best, toch zijn ze altijd het eerste slachtoffer van de lockdowns. Een sector in moeilijkheden…
foto © AFP
De horeca was al voor de coronacrisis een bijzonder kwetsbare sector. De impact laat zich door de steunmaatregelen pas in de toekomst voelen.
Tags |
---|
Personen |
---|
Filip Michiels is zelfstandig journalist/auteur en schrijft voor diverse Belgische kranten, weekbladen en websites. Hij won tweemaal de Citi Persprijs voor economische journalistiek en was eenmaal genomineerd voor de Belfius Persprijs. In 2022 publiceerde hij de biografie van Bessel Kok: "Chaos & Charisma".
De meeste EU-inwoners zitten niet te wachten op de toetreding van nieuwe landen, maar de Europese Unie hoopt nog vóór 2029 enkele Balkanlanden aan te sluiten.
Amerikakenners Roan Asselman en David Neyskens bespreken de actualiteit aan de overkant van de oceaan.