fbpx


Buitenland
Rellen in het Capitool

Asselman & Neyskens: ‘Verdeeldheid VS heerst alom’
Na de gebeurtenissen op Capitol Hill is het duidelijk dat er een enorme verdeeldheid heerst in de Verenigde Staten van Amerika. Het gaat daarbij niet alleen om Trump als persoon zelf. Hij surft op een golf van verdeeldheid die sowieso terug te vinden is in de VS. Die verdeeldheid zit volgens onze Amerikakenners Roan Asselman en David Neyskens niet zozeer tussen rode en blauwe steden, maar tussen blauwe steden en het rode platteland. In deze Doorbraak Radio analyseren we hoe het zo ver is kunnen komen, hoe Trump zijn kaarten heeft gespeeld, maar kijken we ook naar de nabije toekomst van Joe Biden.

Luister ook naar onze andere podcasts


Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

David Geens

David Geens is IT-engineer en bestuurder en investeerder in verschillende vennootschappen. Bij Doorbraak focust hij zich op de audiovisuele activiteiten zoals de podcast en video interviews.