JavaScript is required for this website to work.

Biden is niet verplicht om Trump te vervolgen

Aanhangers van Trump betogen tegen zijn aanhouding wegens het bezit van
defensiegeheimen.

Aanhangers van Trump betogen tegen zijn aanhouding wegens het bezit van defensiegeheimen.

foto © Belga

Donald Trump is aangehouden, beschuldigd en ondertussen vrij op borgtocht. Maar dat lijkt zijn campagne enkel wind in de zeilen te geven.

Donald Trump is aangehouden, beschuldigd en ondertussen vrij op borgtocht. Maar dat lijkt zijn campagne enkel wind in de zeilen te geven. Doet huidig president Joe Biden er dan wel goed aan die vervolging door te zetten? Roan Asselman en David Neyskens denken dat Biden best twee keer kan nadenken.

Het rommelt wat in de Verenigde Staten. Deze week kwam Donald Trump opnieuw in opspraak, en werd hij na zijn aanhouding weer vrijgelaten. Ondertussen de oud-president daar gretig een graantje van mee, want zijn campagne gaat er op vooruit. Maar wat van die Republikeinse kandidaten die anderen forceren om nu al te zeggen dat ze, mochten ze president worden, Donald Trump gratie te geven… Van die kandidaten zijn er altijd maar meer. Wie maakt kans?

Dan is er ook nog een omkoopschandaal rond de familie van Biden. Is the big guy een potentieel probleem? De Republikeinse meerderheid scherpt de messen.

Pieter Bauwens is sinds 2010 hoofdredacteur van Doorbraak. Journalistiek heeft hij oog voor communautaire politiek, Vlaamse beweging, vervolgde christenen en religie.

Commentaren en reacties