fbpx


Buitenland

Gijzelt extreemrechts het congres in de Verenigde Staten?
Hoe zit dat nu in het Congres van de Verenigde Staten? Wordt de voorzitter, Kevin McCarthy, gegijzeld door een groep extreemrechtse Republikeinen? Wie of wat is die Freedom Caucus? David Neyskens en Roan Asselman leggen het graag uit.

Net zoals ze stilstaan bij de vraag: welke documenten heeft Biden bij zich thuis gevonden? Maar vooral, wat doet dat met de perceptie van de Amerikanen op hun president? En wat doet dat met zijn kansen op een eventueel tweede termijn? Zo belanden we bij de volgende presidentsverkiezingen. Doet Biden het? Doet Trump het? David Neyskens heeft een theorie. Met als uitsmijter een boek en Pat Buchanan.

Luister ook naar onze andere podcasts


Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Pieter Bauwens

Pieter Bauwens is sinds 2010 hoofdredacteur van Doorbraak.

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.