JavaScript is required for this website to work.

Jean-Marie Dedecker gaat voor nieuwe termijn als burgemeester van Middelkerke

Wim Wilms6/6/2023

Jean-Marie Dedecker wordt deze maand 71 jaar en heeft er ondertussen een flinke carrière opzitten. Genoeg om op terug te blikken dus.

Jean-Marie Dedecker (Lijst Dedecker) wordt deze maand 71 jaar en heeft er ondertussen een flinke carrière opzitten. Genoeg om op terug te blikken dus. Doorbraak zocht hem op in het federaal parlement.

Dedecker spreekt over zijn jaren als politicus. Eerder was hij ook topcoach in het judo, iets wat hij ook in zijn politieke carrière probeerde te verwezenlijken. Al werd hij op veel manieren geboycot… Dedecker vertelt ons meer over zijn verkiezingsplannen en zijn wens op opnieuw burgemeester te worden. Verder is de bekende politicus lovend over het werk van Zuhal Demir (N-VA) als minister, in tegenstelling tot wat Open Vld en CD&V hebben gepresteerd…

Wim Wilms is gefascineerd door mensen, muziek en sport. Hij doet niets liever dan met mensen praten over muziek sport, wetenschap en uiteraard maatschappelijke thema's. Hij is radiopresentator bij Radio benelux, waar hij al meer dan 1000 mensen van allerlei pluimage en ideeën interviewde.

Commentaren en reacties