JavaScript is required for this website to work.
Politiek

Wilms zoekt raad: boegbeeld van nieuwe Waalse partij ‘Chez Nous’ over toekomst

Wim Wilms13/6/2023
Jérôme Munier, boegbeeld van Chez Nous.

Jérôme Munier, boegbeeld van Chez Nous.

foto © Belga

Een nieuwe week betekent een nieuwe aflevering van ‘Wilms zoekt raad’. Vandaag is Jérôme Munier, het boegbeeld ‘Chez Nous’ te gast.

Een nieuwe week betekent een nieuwe aflevering van Wilms zoekt raad. Vandaag is Jérôme Munier, het boegbeeld van de nieuwe partij uit Wallonië ‘Chez Nous’ te gast bij Doorbraak.

Volgens Munier is in 2029 the sky écht the limit op electoraal vlak, maar dat is nog even wachten dus. Vandaag zit Chez Nous immers nog zonder partijfinanciering. En toch hopen Munier en de zijnen in 2024 al wat procenten in de wacht te slepen. Zelf zit hij al vijftien jaar in de politiek, maar voordien was dat vooral achter de schermen. Nu is de tijd gekomen om zelf op de voorgrond te komen, vindt Munier. Chez Nous krijgt steun uit Frankrijk, maar ook Vlaams Belang geeft groen licht. De partij kan wel eens een belangrijke speler worden in 2024…

Wim Wilms is gefascineerd door mensen, muziek en sport. Hij doet niets liever dan met mensen praten over muziek sport, wetenschap en uiteraard maatschappelijke thema's. Hij is radiopresentator bij Radio benelux, waar hij al meer dan 1000 mensen van allerlei pluimage en ideeën interviewde.

Commentaren en reacties
Gerelateerde artikelen