fbpx


Met impact op de politieke wereld!
De aanslepende oorlog in Oekraïne tot de raketinslag in Polen .. het blijven zorgwekkende actuele gebeurtenissen.

Het NAVO boek van Theo Francken,  Hendrik Bogaert en Peter Buysrogge, – met als veelzeggende ondertitel Hersendood of klaar voor de toekomst? – brengt dertien experts samen om alle politieke en militaire aspecten van ons militair bondgenootschap beter te begrijpen. De tot op heden ongeziene vrede, stabiliteit en welvaart in het vrije Westen kunnen we niet als vanzelfsprekend beschouwen.
Dat blijkt eens te meer uit de trieste feiten en berichten uit het oorlogsgebied.

Hoe het verder moet met Oekraïne en zijn president vraagt eenieder zich af. In dit boek van Don Croonenberg krijgt u een portret van Zelensky – de clown tegen de tsaar. Vrijwel de hele wereld was vol bewondering voor held Volodymyr Zelensky, de Oekraïense president met ‘ballen van staal’. Maar wie is deze ‘dienaar van het volk’? Een komiek of een onverzettelijk staatshoofd?

Kerstcadeau

Als lid van onze Doorbraak Boekenclub geniet u exclusief van 30% korting bij aankoop van dit NAVO boek: gebruik dan deze kortingcode  in uw winkelmandje: NZ30TF

Maar.. er is meer.
Bestelt u tegelijk NAVO én Zelenskyde clown tegen de tsaar dan geniet u van een extra voordeelprijs:
beide boeken worden u dan aangeboden tegen €15,00 elk én gratis verzending: samen €30,00 ipv €44,95.

Bestel uw exclusief pakket met prijsvoordeel en gratis verzending: een ideaal en leerrijk cadeau,  exclusief voor u als Doorbraaklezer.

Veel leesplezier!

 

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Boekenteam

Wekelijks biedt het Boekenteam een exclusieve ‘lees’ aanbieding, terug te vinden in de Doorbraak boekenwinkel én in Boeken.cafe. Veel leesplezier!

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.