JavaScript is required for this website to work.

Met impact op de politieke wereld!

Boekenteam1/12/2022Leestijd 1 minuut

foto ©

Een aanslepende oorlog, een raketaanval op Westeuropees grondgebied… Hoe staat het nog met de NAVO? En met Zelenski?

Van de aanslepende oorlog in Oekraïne tot de raketinslag in Polen, het blijven zorgwekkende actuele gebeurtenissen.

Het NAVO-boek van Theo Francken, Hendrik Bogaert en Peter Buysrogge — met als veelzeggende ondertitel Hersendood of klaar voor de toekomst? — brengt dertien experts samen om alle politieke en militaire aspecten van ons militair bondgenootschap beter te begrijpen. De tot op heden ongeziene vrede, stabiliteit en welvaart in het vrije westen kunnen we niet als vanzelfsprekend beschouwen. Dat blijkt eens te meer uit de trieste feiten en berichten uit het oorlogsgebied.

Hoe het verder moet met Oekraïne en zijn president, vraagt eenieder zich af. In dit boek van Don Croonenberg krijgt u een portret van Zelensky. De clown tegen de tsaar. Vrijwel de hele wereld was vol bewondering voor held Volodymyr Zelensky, de Oekraïense president met ‘ballen van staal’. Maar wie is deze ‘dienaar van het volk’? Een komiek of een onverzettelijk staatshoofd?

Kerstcadeau

Als lid van onze Doorbraak Boekenclub geniet u exclusief van 30 procent korting bij aankoop van dit NAVO-boek: gebruik dan deze kortingcode  in uw winkelmandje: NZ30TF

Maar… Er is meer. Bestelt u tegelijk NAVO én Zelensky. De clown tegen de tsaar dan geniet u van een extra voordeelprijs:
beide boeken worden u dan aangeboden tegen 15,00 euro elk én gratis verzending: samen 30,00 euro in plaats van 44,95 euro

Bestel uw exclusief pakket met prijsvoordeel en gratis verzending: een ideaal en leerrijk cadeau,  exclusief voor u als Doorbraak-lezer.

Veel leesplezier!

Wekelijks biedt het Boekenteam een exclusieve ‘lees’ aanbieding, terug te vinden in de Doorbraak boekenwinkel én in Boeken.cafe. Veel leesplezier!

Commentaren en reacties