JavaScript is required for this website to work.
Doorbraak

Achter de schermen van ‘Doorbraak Magazine’

Doorbraak Magazine zeven ligt in de krantenwinkel, we lichten een tipje van de sluier van enkele artikels met de auteurs ervan.

Wat staat er zoal in het nieuwe Doorbraak Magazine? Hoofdredacteur Pieter Bauwens duikt in de podcaststudio en vraagt het aan twee redacteurs.

Filip Michiels interviewde ouders van een transgender. Die blijken met veel vragen te zitten, en ze contacteren en laten getuigen was ook al niet eenvoudig… Ze hebben kritiek op de activistische dokters die heel snel meegaan in het transverhaal van hun dochter. Daarnaast vragen ze zich af of de ouders niet mogen of kunnen gehoord worden.

Voor het Magazine ging Winny Matheeussen op reportage bij de Vlaamse vissers. Is er nog toekomst voor de visserij? Of zit de toekomst in geprint voedsel? Hoe innoveert de Vlaamse visserij en wat brengt dat op?

Doorbraak Magazine is te koop in de krantenwinkel, of u kan een abonnement nemen, dan brengt de postbode u het volgende nummer.

Pieter Bauwens is sinds 2010 hoofdredacteur van Doorbraak. Journalistiek heeft hij oog voor communautaire politiek, Vlaamse beweging, vervolgde christenen en religie.

Commentaren en reacties