fbpx

Tag: Pano

Koen Tanghe

Konden we coronadoden vermijden?

België wereldkampioen Coronadoden? Het is alsof Marc Coucke de afgang van Anderlecht zou proberen goed te praten door erop te wijzen dat je evengoed naar het aantal corners kunt kijken, of naar het aantal kilometers dat het aflegt op het veld.

Donald Van De Wiele

‘Na het journaal volgt het nieuws’

Johan Sanctorum presenteert zijn boek over de Vlaamse media op 2 april, en gaat dan op lezingtoernee. Doorbraak had vooraf een gesprek met hem.

Van de straat naar de Wetstraat

Dries Van Langenhove, de voorman van Schild en Vrienden, zal de Vlaams-Brabantse kamerlijst van het Vlaams Belang aanvoeren, en kreeg gisteren, woensdag, meteen een uitnodiging voor een Terzake-interview dat nu al historisch kan genoemd worden. Drie vragen die zich opdringen na de bocht van Dries (‘ik ben tegen de particratie’) en de tumultueuze doortocht bij Kathleen Cools.
Zwart konijn
De eerste …

Paniekvoetbal van Pano (bis)

De VRT heeft nog eens geschiedenis geschreven en de grenzen van de televisiejournalistiek verlegd in de Panoreportage, gisteren, 5 september, over de extreemrechtse jongerenclub Schild en Vrienden. Hun voorman, Dries Van Langenhove, afgestudeerd in de politieke wetenschappen én gediplomeerd loodgieter (wat ik een hele mooie combinatie vind), wordt uitvoerig gevolgd samen met zijn getrouwen, een honderdtal studenten die zijn …