fbpx


Doorbraak

Doorbraak persoon van het jaar
Ook Doorbraak.be ontsnapt niet aan de gekte van de verkiezing van de persoon van het jaar. Vorig jaar verkozen we ‘de catalanist‘ als persoon van het jaar. In een poging om de democratie in Vlaanderen toch enige ruimte te geven, laten we dit jaar de keuze aan u, onze lezers. We zijn als redactie zo vriendelijk geweest om enkel kandidaten te selecteren. De selectie is voorbereid in werkgroepen en uiteindelijk afgeklopt op de raad van bestuur. Niemand is weggelopen, onze hoofdredacteur heeft zijn ontslag niet aangeboden. Wij doen niet aan ‘lopende zaken’. Doorbraak doet het zoals het hoort.

Omdat we bij Doorbraak.be natuurlijk niet willen dat u ongeïnformeerd een keuze zou — moeten— maken, hebben we van de kandidaten voor ‘Doorbraak persoon van het jaar’ alvast een portret laten maken. Harry De Paepe over Theresa May, Dirk Rochtus over Sebastian Kurz, Johan Sanctorum over Delphine Boël, Pieter Bauwens over Kris Peeters en Jean-Pierre Rondas over de Bang Blanke Man/vrouw.

[yop_poll id=1]

 

 

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Doorbraak redactie

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.