JavaScript is required for this website to work.

Doorbraak persoon van het jaar

Doorbraak redactie24/12/2018Leestijd 1 minuut

foto © Doorbraak

Wie wordt ‘Doorbraak persoon van het jaar 2018’? U kan hier stemmen en het zelf bepalen!

Ook Doorbraak.be ontsnapt niet aan de gekte van de verkiezing van de persoon van het jaar. Vorig jaar verkozen we ‘de catalanist‘ als persoon van het jaar. In een poging om de democratie in Vlaanderen toch enige ruimte te geven, laten we dit jaar de keuze aan u, onze lezers. We zijn als redactie zo vriendelijk geweest om enkel kandidaten te selecteren. De selectie is voorbereid in werkgroepen en uiteindelijk afgeklopt op de raad van bestuur. Niemand is weggelopen, onze hoofdredacteur heeft zijn ontslag niet aangeboden. Wij doen niet aan ‘lopende zaken’. Doorbraak doet het zoals het hoort.

Omdat we bij Doorbraak.be natuurlijk niet willen dat u ongeïnformeerd een keuze zou — moeten— maken, hebben we van de kandidaten voor ‘Doorbraak persoon van het jaar’ alvast een portret laten maken. Harry De Paepe over Theresa May, Dirk Rochtus over Sebastian Kurz, Johan Sanctorum over Delphine Boël, Pieter Bauwens over Kris Peeters en Jean-Pierre Rondas over de Bang Blanke Man/vrouw.

[yop_poll id=1]

 

 

De redactieploeg van Doorbraak bestaat uit een grote groep redacteuren. Standpunten en andere artikelen kunnen verschijnen als "De Redactie". Uiteraard betekent dit niet dat al onze redacteuren per definitie aan deze standpunten gebonden zijn.

Commentaren en reacties