Doorbraak

Doorbraak persoon van het jaar

Ook Doorbraak.be ontsnapt niet aan de gekte van de verkiezing van de persoon van het jaar. Vorig jaar verkozen we ‘de catalanist‘ als persoon van het jaar. In een poging om de democratie in Vlaanderen toch enige ruimte te geven, laten we dit jaar de keuze aan u, onze lezers. We zijn als redactie zo vriendelijk geweest om enkel kandidaten te selecteren. De selectie is voorbereid in werkgroepen en uiteindelijk afgeklopt op de raad van bestuur. Niemand is weggelopen, onze hoofdredacteur heeft zijn ontslag niet aangeboden. Wij doen niet aan ‘lopende zaken’. Doorbraak doet het zoals het hoort.

Omdat we bij Doorbraak.be natuurlijk niet willen dat u ongeïnformeerd een keuze zou — moeten— maken, hebben we van de kandidaten voor ‘Doorbraak persoon van het jaar’ alvast een portret laten maken. Harry De Paepe over Theresa May, Dirk Rochtus over Sebastian Kurz, Johan Sanctorum over Delphine Boël, Pieter Bauwens over Kris Peeters en Jean-Pierre Rondas over de Bang Blanke Man/vrouw.

[yop_poll id=1]

 

 

Doorbraak redactie

steun doorbraak

Wil u graag meer lezen van Doorbraak redactie?

Doorbraak is een onafhankelijk medium zonder subsidies. We kunnen dit enkel doen dankzij uw financiële steun. Uw steun geeft onze auteurs de motivatie om meer en regelmatiger te schrijven. Steun ons met een kleine bijdrage of word vandaag nog Vriend van Doorbraak.

Ik help Doorbraak groeien.
Doorbraak.be is een uitgave van vzw Stem in het Kapittel i.s.m. Perruptio cvba Hoofdredacteur: Pieter Bauwens Webbeheer: Dirk Laeremans