fbpx


Filosofie, Multicultuur & samenleven

Wees afgrondelijk, ze zullen u nooit aanvaarden



Aangeboden door Sid Lukkassen


Dit gratis artikel wordt u aangeboden door Sid Lukkassen, een abonnee van Doorbraak

Vindt u het interessant? Neem dan vandaag uw eigen gratis proefabonnement van 30 dagen.



Sid Lukkassen heeft een nieuw boek geschreven Wees afgrondelijk. Daarin verkent hij onze hedendaagse samenleving. Het boek werd op Doorbraak  besproken door Wim Van Rooy. Het boek samenvatten in een paar woorden is volgens de auteur en de bespreker niet mogelijk. Dus ging hoofdredacteur Pieter Bauwens in gesprek met professor emeritus Paul Cliteur en Sid Lukkassen, de auteur van het boek. Over de boodschap en de betekenis van het boek, over afgrondelijk zijn, over wat we kunnen doen.

En als het u een troost mag zijn, volgens Sid Lukkassen staat Vlaanderen er beter voor dan Nederland.

Luister ook naar onze andere podcasts


Pieter Bauwens

Pieter Bauwens is sinds 2010 hoofdredacteur van Doorbraak.

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.