fbpx

Externe Auteur

Doorbraak publiceert graag en regelmatig artikels die door externe auteurs worden aangebracht. Deze auteurs schrijven uiteraard in eigen naam en onder eigen verantwoordelijkheid.
Johan Van de Walle

Het boek ‘De vliegtuigklas’

Modieuze adviezen in het taalonderwijsboek ‘De vliegtuigklas’ blinken uit in evidenties en mooie idealen. Taalverwerving gaat om woordenschat.

Els Van Doesburg

Samen onszelf zijn

Schoolreglementen zijn er om jongeren te leren zich te socialiseren en te leven in een gemeenschap, zegt Els Van Doesburg (N-VA) in deze Vrije Tribune.

Björn Anseeuw

Moeder waarom staken wij?

De nationale stakingsdag is een achterhaald recept dat polarisering tussen openbare en privésector ten top drijft, vindt Björn Anseeuw (N-VA).

Alexander De Mont

De Bis-beurs bist

Het Bouw en Interieur Salon in Gent verkoopt een wereld die niet meer houdbaar is, poneert architect Alexander De Mont in deze vrije tribune.

Paul Cliteur

Rusland en het Westen

Marie-Thérèse ter Haar schreef een boek over het Westen en Rusland, en belicht als specialist ook de Russische kant van het spectrum.

Tom Vandendriessche

Koning Conner en zijn lakei De Wever

Het dreigement om alles op te blazen als N-VA ergens in coalitie gaat met Vlaams Belang is een uiting van onmacht, zegt Tom Vandendriesshe (VB).