fbpx

PROMO: Coronaboekenpakket

Lezen in tijden van corona: promotiepakket van drie boeken over pandemieën.

Vanmol’s Hoop: in bange dagen?

Vanmols Hoop. ‘In bange dagen’, zou ik er haast automatisch aan toevoegen.
Zodra je bladert in het boek, garandeer ik jou een glimlach die vaak genoeg uitmondt in een luidop lachen. Je huisgenoten kijken raar op. Beter dus om samen met hen dit cartoonboek te degusteren. Plezier is uw – en hun – deel.
Woorden zijn hierbij overbodig.. kijken volstaat.

 
400 cartoons:  je …

Quo vadis, VRT?

 
Een greep uit de VRT-programma’s van elke week, leert ons almaar meer over de infantilisering, de ‘verkinderlijking’ van onze staatszender van publiekrecht.
Wat dacht u van de zoveelste herhaling in prime time op zaterdagavond van de serie De Kampioenen? Kinderen vinden het leuk, zo getuigt het succes van de gelijknamige bioscoopfilm(en).
Of hoe bekijkt u dat machogedrag in Kamp Waes, de human …

Feestelijke boekpresentatie ‘Geen blad voor de mond’ van Jean-Marie Dedecker

Jean-Marie Dedecker doet het weer. Zijn altijd gebalde, soms gebelgde, columns sinds het najaar van 2016, heeft hij gebundeld in een boek met een spraakmakende titel: Geen blad voor de mond. U kent Dedecker als iemand die — inderdaad — geen blad voor de mond neemt. Heilige huisjes zijn niet veilig bij hem, politieke correctheid kan hem gestolen worden. Hard …

Kritisch islam-boekenpakket

Voor zich wil verdiepen in de islam, bieden wij U dit pakket aan een voordeelprijs. Sam van Rooy (voor vrijheid dus tegen islamisering) en Koenraad Elst (De islam voor ongelovigen) gebundeld aan €39,90 (ipv €45,90)
Leverbaar vanaf 26/8/19. U kan nu intekenen!