JavaScript is required for this website to work.

Ann Moella

Onder deze schrijversnaam maakt Ann Moella deel uit van een Pajots bloggersduo "Moella & Verweer". Opgeleid als communicatiewetenschappers - vrij van elk dogma - willen zij het fake 'politiek correcte' denken doorprikken. Het waarnemen van 'framing' fenomenen genereert 'mixed feelings': van vermakelijk tot verontwaardiging.

Oikofobie is geen lege doos, maar een bestaande realiteit. Deugkampioenen mogen roepen dat het niet bestaat. Ze sluiten zo diversiteit uit.

postAnn Moella13/11/2019

Volkswoede voor vrouwen die sliepen met de ‘moffen’. En wat met vrouwen van IS’ers, die oorlogsmisdaden pleegden? Liefdevol opvangen?

De zalm zwemt niet langer stroomopwaarts. Journalisten, politici, politie, en justitie drijven comfortabel mee met de stroming. Cijfers over criminaliteit bij asielzoekers worden verzwegen en gemanipuleerd. Want het beeld van de multiculturele verrijking moet kloppen.

De straffeloosheid neemt toe, dat is de perceptie bij de burger. Acht verkrachtingen per dag maar nauwelijks veroordelingen, hoe kan dat?