Actualiteit

Kipkap

Op 3 mei besteedde De Standaard een dubbele pagina aan het boek Onvoltooid Vlaanderen van Frank Seberechts.

Media

De Rode VRT

Bestaat die eigenlijk wel?

Bestaat de VRT als ‘rode burcht’ en heeft ze ooit bestaan. De intrede van Jan Becaus doet Paul Muys terugkijken en hij ziet die rode VRT niet.

Geen categorie

Huub Broers, partijsoldaat

De recente coöptatie van Jan Becaus door de N-VA kon enkel plaatsvinden door het vrijwillige slachtofferen van een loyale partijman als Huub Broers. Een ode aan een loyale partijman van een voormalige N-VA-medewerker.

Pieter-Jan Van Bosstraeten
Actualiteit, Communautair

Paus Franciscus niet tegen separatisme

Heeft na media-paus en Vaticaan-watcher Jan Becaus nu ook de échte paus zich bekeerd tot het separatisme? Niet echt. Maar in een interview op de Spaanse commerciële omroep Quatro, dat vorige zondag werd uitgezonden, liet Franciscus zich wel verrassend genuanceerd uit over de kwestie van de Catalaanse onafhankelijkheid.

Geen categorie

Gene kattenpis!

Becaus naar N-VA

Bart De Wever tovert alweer een wit konijn uit zijn hoed. Tot groot jolijt van de fans, en afgrijzen van de tegenstanders, komt nieuwslezer en cultfiguur Jan Becaus de rangen van N-VA versterken. Begin van een nieuw succesverhaal? 

Doorbraak.be is een uitgave van vzw Stem in het Kapittel i.s.m. Perruptio cvba Hoofdredacteur: Pieter Bauwens Webbeheer: Dirk Laeremans