Dries Van Langenhove wint de kastaar voor ‘meest media-gehate politicus’
De manier waarop de gesubsidieerde papierpers het VB-exit van Dries Van Langenhove brengt, benadert het rioolproza waar ze zo hun neus voor ophalen.
De manier waarop de gesubsidieerde papierpers het VB-exit van Dries Van Langenhove brengt, benadert het rioolproza waar ze zo hun neus voor ophalen.
De pennenvriendjes hebben niets tegen opiniërende journalisten in kwaliteitsgazetjes. Maar ze moeten niet zò van de pot gerukte dingen schrijven.
De peiling vertelde het al: Vivaldi is niet echt populair. Zelfs de media beginnen zich vragen te stellen.
Als het marxisme en het fascisme samen een kindje zouden maken, dan zou dat op het woke-isme lijken.
De correspondentierubriek van de Pennenvriendjes is zo wekelijks dat ze zelfs om de zeven dagen verschijnt.
De ‘propere mening’ reduceert de asielcrisis tot een opvangprobleem. De ‘onpropere’ ziet een te grote instroom. En wat zeggen de kwaliteitsmedia?
Zijn preppers harteloos? Heeft Meryam Kitir écht een burn-out? Is Jambon een goede CEO? En waarom staan hier zoveel vragen opgesomd?
Was Nicole De Moor niet de grootste migratiespecialist van de hele Wetstraat, beste Sammy Mahdi? En andere vergeten vragen.
Er wordt veel geschreven over de Iran-kwestie, maar de islam vernoemt men liever niet.
Zelfs de crisis binnen de Vlaamse regering kreeg geen aandacht in de Franstalige media. Destrée had gelijk: ‘sire, er is geen nationale pers’.
Onze Vlaamse pers zoekt graag schuldigen en kijkt vrij dikwijls naar dezelfde partijen (en mensen).
De gemoederen raakten recent dusdanig verhit dat er een mes in Salman Rushdie belandde en Christus met sokkel en al ter aarde stortte.
Als het niet goed gaat met de federale regering, is er nog altijd wel een Vlaamse om op te schimpen en de aandacht af te leiden.
Laatste editie voor een lange zomerpauze. Waarom dat nodig is? Leest u zelf maar eens deze vergeten vragen zonder grijze haren te krijgen.
Een nieuwe peiling roept de vraag op: wie zijn toch die 9% Vlamingen die nog altijd Open Vld stemmen? En andere vergeten vragen.
VRT-journalist Lieven Verstraete stelt Groen-kopstukken een kritische vraag. Dat is niet naar de zin van de partij en de linkse media.
Over Molenbeek, Rousseau, Bouchez, Fabre en woke. De perscommentatoren hadden ook de voorbije maand een pleiade aan onderwerpen klaar…
Niet afstellen, wel uitstellen, geen ontslag geven, dat net wel doen: de opiniemakers hadden het in maart weer druk.
In een vrije tribune blikken 14 wetenschappers terug op 2 jaar coronacrisis met een aantal pertinente vragen.
In Rusland heerst de dictatuur van één man, bij ons deze van de politieke correctheid. Leve de vooruitgang.
Het pas in de laatste week van februari dat die oorlog persaandacht naar zich toe trok. Daarvoor kreeg Vivaldi steeds meer kritiek te lezen.
Onze media-experten geven goede lessen aan betogers en aan liefhebbers van splitsen.
Als we niet-gevaccineerden nu al criminaliseren, wat gaat we dan straks doen met kinderen zonder spuitje? En ook deze vragen werden vergeten:
Neen, oktober was geen gezellige maand. Onze opiniemakers peperden ons in dat het leven echt geen lachtertje is, vooral niet in Vlaanderen.
Met Afghanistan beheerste een buitenlands onderwerp de perscommentaren van de voorbije maand. Al was het ‘binnenland’ ook nadrukkelijk aanwezig.
Pennenvriendjes Erwin Vanmol en Stef Durnez bespreken wat hun de voorbije week opviel.
Conner Rousseau laat geloven dat de sp.a ‘verveld’ is tot Vooruit en verbouwt de partij intussen tot een oligarchische organisatie
De Morgen doet weer aan activistische journalistiek; net wat de mainstream media de online media verwijten.
Politieke partijen bekleden in ons politiek systeem een dominante positie. Hoog tijd voor een partijenwet.
Veel journalisten zijn opeens ‘vergeten’ welke rol zij zelf gespeeld hebben bij de lancering van Sihame El Kaouakibi…