fbpx

Persoon: Marius Meremans

Zwartgeel cultuurmarxisme?

Het kan toch de bedoeling niet zijn dat rechts, al decennia de grootste criticus van de politiek-correcte dictatuur binnen de VRT, in dezelfde onhebbelijkheden vervalt.

Meesteres Mia

Marius Meremans (N-VA) heeft het in zijn column over de storm rond Mia Doornaert. ‘Verdraagzaamheid heeft bij links een houdbaarheidsdatum.’

Met Doorbraak naar school

De politieke wereld zit volop verstrengeld in een debat over het onderwijs. Doorbraak kon niet achterblijven. Wij bieden u echter geen gescheld of gevloek, maar drie opinies uit verschillende hoeken van het politieke spectrum. Zij vertellen u hoe ons onderwijs aan de top kan blijven.

De ongemakkelijke waarheid van Siegfried Bracke

Maandagavond blies een flink deel van de Wetstraatpers verzamelen in Dendermonde. Daar ging ‘Café bij Bracke en vrienden’ van start. Na de communicatieblunder van Siegfried Bracke zaterdag, waren alle ogen gericht op die aftrap. Het massaal opgekomen publiek zag een strak geregisseerd optreden waar niets aan het toeval werd overgelaten. De tekst werd onder invloed van de heisa in het weekeinde duidelijk nog wat aangescherpt. Een verslag van onze hoofdredacteur van aan de Dender.